La ce etapă sunt lucrările de reparare a drumului și construcția trotuarului de pa strada Valeriu Briceag din Orhei | VIDEO

Reparația drumului și construcția trotuarului de pa strada Valeriu Briceag din Orhei sunt în toi. Nu a mai rămas mult până când șoferii vor putea conduce pe un drum nou, reparat calitativ, iar locuitorii din preajmă, precum și copii care merg la grădinița nr.8 vor merge pe o alee pietonală. La ce etapă sunt lucrările – urmăriți în continuare.

În sectorul Nordic din Orhei, pe strada Valeriu Briceag, muncitorii lucrează din zor, aproape că nu fac pauze. Ei se străduiesc să finiseze lucrările, cât timpul le este prielnic. Aleea pentru pietoni urmează să fie pavată. În cel mai scurt timp, potrivit șefului pentru construcții rutiere de la ,,Servic ii Comunal – Locative” Orhei, vor finaliza instalarea bordurilor.

În același timp, repară drumul. Potrivit experților, dacă timpul l eva permite, o porțiune de drum de aproape 200 de metri va fi asfaltată deja la sfârșitul acestei săptămâni.

Până la înghețuri, în sectorul Nordic vor începe lucrările de reabilitare a curților blocurilor locative. Amintim că, în cadrul proiectului „Operațiunea Curtea”, vor fi reparate aproximativ 60 de terenuri de pe lângă blocurile locative. Proiectul a demarat în primăvara anului trecut, la inițiativa primăriei Orhei. Scopul proiectului este modernizarea infrastructurii orașului și a curților.

Spread the love

Check Also

A prevenit o tragedie. Un șofer a împiedicat un motociclist beat criță să conducă și a chemat poliția

Un motociclist în stare de ebrietate a fost oprit de un alt șofer să mai …