„Le spun că arde, dar ei mă întreabă numele”. Relatările martorilor de la incendiul izbucnit în centrul capitalei | VIDEO

Liniștea așternută aseară peste Chișinău a fost spartă de un incendiu izbucnit pe strada Ismail, la o terasă de vară. Pentru a stinge flăcările a fost nevoie de intervenția a trei echipaje de pompieri. Aceștia au trebuit să se miște repede, așa cum în apropiere, spun martorii incidentului, se află o țeavă de gaz.

În imaginile înregistrate de martori și postate pe rețelele de socializare se vede că flăcările erau atât de mari încât au luminat totul în jur. Alertați, pompierii au acționat destul de rapid pentru ca vâlvătaia să nu se extindă.

„De acolo ieșeau oameni. Din câte am înțeles, acolo e o țeavă de gaz”. 

Apelul la 112 a fost făcut de o femeie. De altfel, aceasta se aude cum comentează pe fundalul imaginilor și își exprimă indignarea față de formalitățile operatorului de la 112, care înregistrează cazul.

„Le spun că arde, într-adevăr arde, dar ei mă întreabă numele, unde stau, unde s-a produs incendiul – în Chișinău?”.

Contactată de noi, pentru a comenta afirmațiile, conducerea Serviciului Unic de Urgență 112 ne-a spus că are zi liberă, legat de Hramul Capitalei și că va reveni cu o reacție după ce va asculta discuția dintre operator și persoana care a efectuat apelul, dar și comentariile acesteia din urmă.


IGSU urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incendiului.

Deocamdată, potrivit serviciului de presă al Inspectoratului, cert este că în timpul arderii au fost distruse bunuri din interiorul terasei, cu suprafața de 15 metri pătrați.


Spread the love

Check Also

Un autocamion s-a prăbușit de pe un pod cu o înălțime de 5 metri, la Orhei: Șoferul a fost spitalizat | FOTO

Un autocamion s-a prăbușit de pe un pod de la o înălțime de aproximativ 5-6 …