Locuitorii unor regiuni din Moldova au avut parte astăzi de o iarnă adevărată: zăpada a acoperit sud-estul țării și vecina Ucraina | VIDEO

Cadou dalb în ajunul Anului Nou pe stil vechi! Locuitorii unor regiuni din Moldova au avut parte astăzi de o iarnă adevărată. În timpul nopții, zăpada a acoperit sud-estul țării și chiar vecina Ucraina cu o pătură albă.

Iarna și-a intrat în drepturi în Moldova. Locuitorii din Căușeni și-au petrecut ziua curățând curțile de zăpada, care s-a așternut peste noapte. Stratul de aproximativ zece centimetri le-a dat ceva bătăi de cap.

S-au bucurat de mult așteptata zăpadă și locuitorii din sudul țării. Internauții s-au grăbit să posteze imagini și secvențe video cu străzile înzăpezite.

În stânga Nistrului, dimineața a început însă cu câteva accidente rutiere cauzate de condițiile meteo. Pe traseul dintre localitățile Caragaș și Slobozia, un automobil a ajuns în șanț, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, scrie presa din regiune.

Alte trei accidente produse din cauza poleiului format drum s-au produs la Tiraspol. Un alt incident a fost la punctul de control Bender-Chișinău. Acolo un TIR a derapat, după ce conducătorul auto nu a reușit să regleze direcția camionului. Din cauza accidentului s-au format ambuteiaje.

În timp ce zăpada le-a creat șoferilor mai mult probleme, în curți, copiii, în sfârșit, au putut să se dea cu sania sau să se joace cu bulgări de omăt.

Ziua s-a lăsat cu zăpadă și la vecinii din Est. La intrarea în orașul Odesa, dar și în centrul localității, s-au creat ambuteiaje și s-au produs accidente rutiere. Au căzut precipitații și în regiunea Harikov.

Spread the love

Check Also

Agenția Medicamentului a publicat condiţiile de autorizare și recepționare a vaccinurilor anti-COVID-19 în Moldova | VIDEO

Agenția Medicamentului a publicat condiţiile de autorizare și recepționare a vaccinurilor anti-COVID-19 în ţara noastră. …