Luare de ostatici la Criuleni: În ce stare se află victimele

Persoanele care au avut de suferit în urma cazului din satul Mălăieştii Vechi, raionul Criuleni au fost spitalizate şi au suportat intervenţii chirurgicale. Detalii despre starea lor au oferit medicii de la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, scrie deschide.md.

Bărbatul de 55 de ani a fost operat aproape întreaga noapte cu diagnostic de traumatism asociat, traumatism cranio-cerebral deschis, cu focar de contuzie cerebrală şi fractura oaselor craniului. Starea pacientului la moment este foarte gravă dar stabilă.

Alt bărbat în vârstă de 56 de ani, cu plagă penetrantă prin arma de foc al peretelui abdominal, cu lezarea organelor interne, a fost operat în noaptea de 11 spre 12 ianuarie.

Femeia de 59 de ani este spitalizată în secţia de profil cu diagnosticul de plagă prin arma de foc a coapsei stângi. Starea acesteia este de gravitate medie dar stabilă la moment.

Potrivit medicului Igor Curov, ambii pacienţi sunt conştienţi, sunt la reanimare. Evoluţia va fi de lungă durată pentru că sunt numeroase plăgi provocate de arma de foc. Pacienţii au suferit un şoc traumatic, dar starea psihologică este afectată.

Amintim că, cel puțin trei persoane au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul dintr-un pistol și s-a baricadat într-o casă unde a luat ostatici. Incidentul a avut loc puțin timp în urmă în localitatea Mălăieștii Vechi, din raionul Criuleni, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie. Pentru eliberarea acestuia şi reţinerea pistolarului a fost nevoie de intervenţia a 20 de poliţişti.

Spread the love

Check Also

Incendiu fatal la Soroca: O femeie a murit în propria casă

La data de 28 martie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru …