Magazinele sociale MeriȘOR reușesc să mențină prețurile mici la produsele ale căror cost este în continuă creștere | VIDEO

În timp ce prețurile la produsele de primă necesitate sunt în continuă creștere, iar guvernarea nu poate controla acest proces, echipa Partidului Politic ”ȘOR” reușește să mențină neschimbate prețurile la aceste produse. Magazinele sociale ”MeriȘOR”, deschise în majoritatea localităților din țară, la inițiativa liderului Partidului ”Șor”, Ilan Șor, au devenit colac de salvare pentru mulți pensionari și cetățeni social-vulnerabili. Și asta pentru că aici prețurile la principalele produse sunt de două ori mai mici.

Clienții de bază ai magazinelor sociale ”MeriȘOR” sunt pensionarii, oamenii cu necesități speciale și familiile social-vulnerabile. Pâinea, crupele și lactatele sunt printre cele mai solicitate produse, care, de obicei, în alte puncte comerciale se vând la prețuri mult mai mari. Iată de ce cumpărătorii spun că dacă n-ar exista magazinele sociale, le-ar fi mult mai greu să supraviețuiască.

Priviți care sunt aici prețurile! Pâinea costă doi lei, chefirul, puțin peste 5 lei. Pe când în alte magazine… Pensia mea e mică, eu nu-mi permit să intru acolo. Îmi doresc ca aceste magazine sociale să existe, să nu fie închise, ele pentru noi sunt colac de salvare.”

Mulțumim lui Ilan Șor că a deschis magazinul. Farmacii nu i-au permis să deschidă. Dacă am avea și farmacii sociale… La noi toți sunt bolnavi, ar fi trebuit să-i permită să deschidă și farmacii.

Să deschidă și alții. De ce nu deschid alte magazine sociale? Alte partide nu fac acest lucru. De aceea mulțumim mult Partidului ”Șor”.

Rețeaua e foarte necesară, deoarece guvernarea nu deschide magazine sociale. || Guvernarea nu face nimic pentru pensionari. Doar ceea ce a făcut Ilan Șor, e doar meritul lui.”

Faptul că au posibilitatea să cumpere produse la prețuri reduse, oamenii cu venituri mici reușesc să pună și ceva bani deoparte, pentru zile mai dificile, spune directorul rețelei de magazine ”MeriȘOR”.

VITALIE CUȘNIR, director rețeaua de magazine ”MeriȘOR” : În prezent, lucrăm asupra asortimentului și în curând vom avea poziții noi. Este vorba de produse de panificație, lactate, mezeluri sau produse de patiserie.”

Deputatul Partidului Politic ”Șor” Reghina Apostolova susține că, în pofida presiunilor și impedimentelor din partea autorităților centrale, rețeaua de magazine ”MeriȘOR” s-a extins, pentru că este extrem de solicitată. În prezent, în toată țara sunt deschise în jur de 130 de magazine, dintre care circa 50 sunt mobile.

REGHINA APOSTOLOVA, deputat Partidul Politic ”ȘOR”: Magazinele ”MeriȘOR”, care au fost deschise cu mai bine de 4 ani în urmă, || sunt pentru mulți locuitori singurul loc de aprovizionare cu produse de primă necesitate la prețuri mici. Pâinea continuă să coste doi lei în rețeaua de magazine ”MeriȘOR”.

Reghina Apostolova dă asigurări că echipa Partidului ”ȘOR” va continua extinderea rețelei de magazine ”MeriȘOR”, pentru a ajuta un număr cât mai mare de oameni. În viitorul apropiat este planificată deschiderea a două magazine sociale în Strășeni și Nisporeni, dar și a altor magazine mobile în 12 raioane din țară.

Spread the love

Check Also

Weekendul începe cu temperaturi de până la +35 C. Codul galben de secetă și pericolul de incendii se menține

Pentru prima zi de weekend meteorologii prognozează temperaturi maxime de până la +35 C pe …