Mai puține teste, mai puțin infectări: au fost confirmate 107 cazuri noi de infectare cu COVID-19, încă șase persoane au decedat | VIDEO

COVID-19 a mai luat viața a încă șase persoane. Este vorba de 4 bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 48 și 80 de ani. Astfel, numărul total al deceselor a ajuns la 536 de cazuri. Totodată, 479 de persoane se află în stare gravă, iar 31 dintre acestea sunt conectate la aparate de respirație asistată.

Pe parcursul zilei de astăzi, au fost confirmate 107 cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19, după efectuarea a 563 de teste primare. Până acum, în Moldova au fost înregistrate 16 mii 357 de îmbolnăviri.

Între timp, în instituțiile medicale din municipiul Chișinău mai sunt doar 129 de paturi libere. Despre asta a anunțat la ședința online a serviciilor municipalității, șefa Direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău, Tatiana Bucearschi. Potrivit ei, 549 din pacienții internați în spitalele municipale sunt bolnavi de COVID-19.

Spread the love

Check Also

În spitalele din țară au mai rămas libere doar 25 la sută de paturi pentru maturi și 60 la sută pentru copii. Chiar și așa, autoritățile nu vor impune noi restricții | VIDEO

Un liceu privat din capitală a trecut la lecțiile online, asta după ce mai mulți …