Margarita Șor, către iubitul său tată: „Te numesc cu mândrie apărătorul familiei!” Cele mai emoționante felicitări pentru bărbați de 23 februarie | VIDEO

Deși în Republica Moldova 23 februarie nu reprezintă o sărbătoare oficială și nu este celebrată la nivel de stat, această dată este asociată de mulți cu ziua bărbaților. În această zi, bărbații din țara noastră sunt felicitați de mame, soții, fiice, prietene și colege.

Această zi este una specială pentru fiice, care își felicită cu dragoste și sinceritate tații, care sunt pentru ele exemplu de bărbăție, grijă și căldură. Anume despre aceste calități a vorbit în felicitarea sa fiica președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, Margarita.

Felicitarea Margaritei: „Te felicit cu ocazia zilei de 23 februarie! Te numesc apărătorul familie! Să știi întotdeauna, tată, că fiica ta se mândrește cu tine. În orice moment, știu că tu ești gata să mă ajuți. Vreau ca toată lumea să trăiască în pace. Îi felicit pe toți bărbații cu ocazia zilei de 23 februarie!”

Tatăl Margaritei, deputatul Ilan Șor a declarat că ”cea mai mare responsabilitate, dar și fericire, este să fii apărătorul familiei și eroul copiilor tăi.” Potrivit lui, la orice sărbătoare, cel mai bun cadou pentru un tată este să fie felicitat de copiii săi.

Și analistul politic Victor Gurău a ținut să-i felicite pe toți bărbații cu ocazia acestei sărbători.

În această zi, mulți bărbați își amintesc de perioada petrecută în armată. Printre ei este și cunoscutul prezentator și moderator moldovean Pavel Duganov.

Cu ocazia zilei Apărătorului Patriei, reprezentanții sexului puternic au fost felicitați și de participanta la concursul Eurovision Natalia Gordienco, dar și de artista Lilia Șolomei, care le-a dorit bărbaților să rămână de încredere în orice situație.

În Republica Moldova, ziua de 23 februarie nu este considerată o sărbătoare oficială și nu este celebrată la nivel de stat. Cu toate acestea, bărbații care au făcut serviciul militar în cadrul armatei sovietice continuă să marcheze această dată.

De asemenea, 23 februarie este considerată de majoritatea populației drept ziua neoficială a bărbaților.

Spread the love

Check Also

Momentul în care pistolarul de la Holercani este reținut de ofițerii INI pe traseul Criuleni-Chișinău | VIDEO

Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia primelor imagini, surprinse la fața locului, în timpul operațiunii, …