Marina Tauber a depus plângere la poliție pe numele lui Carp: A avut un comportament nedemn de deputat | VIDEO Update

Marina Tauber l-a denunțat pe Lilian Carp la poliție. Deputatul Partidului Politic „ȘOR” susține că deputatul Blocului ”ACUM” ar fi avut un comportament nedemn și ar fi calomniat-o la una din ședințele din parlament. Ce replică a avut Lilian Carp, vedeți din subiect.

Marina Tauber susține că a depus plângerea la Inspectoratul General de Poliție. Potrivit ei, la una dintre ședințele parlamentului, deputatul Blocului ACUM Lilian Carp i-ar fi lezat demnitatea atunci când a lansat acuzații nefondate dar și cuvinte înjositoare în adresa sa.

Marina Tauber:

„Cu toții deja cunoaștem că istoria aceasta devine una lungă, după expresiile ne demne a deputatului care au fost pronunțate de domnul Carp, în cadrul ședinței plenare pe data de 26 iulie . A fost organizată o conferință de presă de domnul Clemenco, președintele de onoare a Partidului politic „Șor„ în care a declarat că Partidul insista ca domnul Lilian Carp să ceară scuze de la mine.”

Mai mult, Marina Tuber spune că limbajul și comportamentul lui Lilian Carp este un exemplu prost pentru întreaga societate, or deputatul Blocului ACUM este un fost profesor care ar fi trebuit să manifeste un alt comportament, cel puțin pentru a-și păstra respectul în ochii foștilor săi discipoli. Totodată, Marina Tauber a reiterat necesitatea anulării imunității deputaților, astfel încât aleșii poporului să fie mai conștienți de acțiunile, cuvintele, dar și comportamentul pe care îl au.

Tauber, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat:

„Cred că acest caz trebuie să devină un precedent pentru întreaga societate mai ales după prezentarea inițiativei legislative privind anularea imunității de deputat că nici domnul carp nici alți deputați nu trebuie să se ascundă după imunitate. Deci el să nu creadă că poate să mă calomneze, poate să spună orice și în ședințele plenare dar și în afara ședințelor plenare. Eu cred că astfel de comportament trebu ie să fie pedepsit în limitele legislație”.

Contactat de noi, Lilian Carp susține că nu are niciun fel de regret pentru comportamentul pe care l-a avut la ședința cu pricina.

LILIAN CARP deputat din parte blocului ACUM:

„Ar face bine să iși caute și dumneaei niște avocați buni, atunci când va începe a lucra Procuratura și i se vor aduce învinuirile de rigoare.”

Amintim că, la una dintre ședințele parlamentului, în timpul unor discuții aprinse, deputatul Lilian Carp a numit-o cu cuvinte murdare pe Marina Tauber. Ulterior, președintele de onoare a Partidului ȘOR Valerii Klimenko i-a cerut lui Lilian Carp să-și ceară scuze publice de la Marina Tauber. Acesta însă a refuzat să facă acest lucru.

Spread the love

Check Also

Va candida sau nu Igor Dodon pentru un nou mandat de președinte | VIDEO

Nici șeful statului, Igor Dodon nu ştie dacă va candida sau nu pentru un nou …