Marina Tauber: Guvernarea socialistă ne costă 100 de milioane de lei anual și se laudă cu o donație de jumătate de milion

Prin campania de PR pe care au organizat-o cu ocazia donării salariului pentru combaterea COVID-19, socialiștii au demonstrat că adevăratul scop al donației a fost să-și facă publicitate, comentează deputatul Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber. Ea menționează că Fundația „Miron Shor”, unde contribuie și deputații formațiunii, a donat un milion de lei, fără a se lăuda ca PSRM, transmite partidulsor.md.

Presa afiliată PSRM a abundat în titluri în care se făcea comparație dintre suma donației oferite de deputații PSRM față de cele ale altor formațiuni, în special a Partidului „ȘOR”. Marina Tauber explică faptul că și de data aceasta socialiștii au avut un comportament nedemn. „Ieri, secretariatul Parlamentul ne-a contactat pentru a ne întreba dacă suntem de acord să ne alăturăm deputaților celorlalte fracțiuni pentru a dona o zi de salariu pentru lupta cu coronavirusul. Bineînțeles că răspunsul deputaților noștri a fost pozitiv, mai ales că și așa donăm salariile pentru diferite acțiuni și proiecte caritabile.

Ca mai apoi să aflăm că socialiștii au decis să doneze salariul pentru o lună și au făcut din asta o întreagă campanie de PR de parcă ar fi găsit vaccinul salvator. PR pe vreme de ciumă…”, a comentat Marina Tauber.

Potrivit acesteia, prin comportamentul lor, socialiștii au demonstrat încă o dată că „nu pot fi parteneri de încredere și sunt gata în orice moment să arunce cuțitul pe la spate”.

În același timp, amintește că deputații formațiunii sale au contribuit la donația de un milion de lei oferită de Fundația „Miron Shor”. „Zilele trecute și Fundația „Miron Shor”, unde contribuie și deputații Partidului ȘOR, a donat un milion de lei în lupta cu COVID-19, dar nimeni niciodată nu s-a lăudat atât cu aceasta”.

În schimb, menționează Marina Tauber, toată lumea a aflat cât îi costă pe cetățeni întreținerea socialiștilor în parlament – jumătate de milion de lei. „Asta doar pentru salariile lor, fără consilieri și secretare, mașini de serviciu și alte cheltuieli. La acestea mai adăugăm câte 3 milioane de lei pentru întreținerea lui Dodon, alte sume enorme pentru Chicu și miniștrii săi. Ajungem la aproximativ 100 de milioane de lei anual. O mână de oameni ne costă cât pensia lunară a aproape 100 de mii de pensionari. În locul lor, mi-ar crăpa obrazul de rușine, dar nu să mă mai laud că am donat jumătate de milion de lei”, concluzionează Marina Tauber.

Spread the love

Check Also

Deputaţii „Pro Moldova” solicită Procuraturii Generale tragerea la răspundere pe cei care lansează zvonuri | VIDEO

Deputaţii „Pro Moldova” solicită Procuraturii Generale tragerea la răspundere a preşedintelui Igor Dodon, a premierului …