Marina Tauber: Împotriva mea a fost pornită o campanie de denigrare și intimidare, pusă la cale de PAS și Grigorișin

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al orașului Bălți, Marina Tauber, este sigură că împotriva ei, a președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, și a întregii echipe a formațiunii a fost lansată o amplă campanie de denigrare și intimidare, bine regizată, cu scopul de a deturna scorul electoral în favoarea candidatului PAS la aceste alegeri. Potrivit ei, planul PAS este ca Nicolae Grigorișin să se retragă din campania electorală, Tauber să fie scoasă din cursă, iar Boris Marcoci să ajungă primar la Bălți, scrie Partidulsor.MD.

„Ascultați atent cine sunt cei care îl apără și promovează și, în același timp, ne atacă vă veți convinge că am dreptate. În ultimele zile, PAS și-a activizat întreaga armată de troli și analiști de buzunar, care au inundat platourile de televiziune și rețelele de socializare. Chiar ieri, un deputat din partea acestui partid, la o televiziune afiliată puterii, făcea presiuni directe asupra membrilor Comisiei Electorale Centrale și le cerea expres să mă elimine din cursă, chiar dacă nu avea niciun argument legal care să justifice acest abuz”, mai spus Tauber.

Tauber a mai spus că Nicolae Grigorișin, contracandidatul acesteia din turul doi, și candidatul PAS, Boris Marcoci, care s-a clasat pe locul trei la alegerile de duminică, sunt parte a aceleiași echipe, iar competiția între ei a fost una de fațadă și ambii sunt ghidați de același centru de comandă.

„El este un trădător, iar PAS a decis să profite de acest lucru, ca să intre în primăria din Bălți pe ușa din dos. Să nu creadă că noi nu știm cu ce se ocupă ei la Bălți. Știm și vă asigurăm că, imediat cum ajungem acolo, vom face un audit și vom scoate la vedere toate schemele. Iată de ce se încearcă înlăturarea abuzivă a mea din cursă, astfel încât candidatul PAS, care a luat doar 10 la sută din voturi, să ajungă primar la Bălți”, a conchis Marina Tauber.


Spread the love

Check Also

LIVE | Briefing de presă susținut de către deputații Partidului „ȘOR”, Marina Tauber și Denis Ulanov

Spread the love