Marina Tauber: Merg la CEC să apăr votul bălțenilor

Candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, și-a amânat întâlnirile de astăzi cu alegătorii, pentru a merge la ședința Comisiei Electorale Centrale, ca să apere votul bălțenilor. Anunțul a fost făcut de Marina Tauber, pe pagina sa de Facebook.

„Maia Sandu și puterea actuală vor să ne fure victoria și posibilitatea bălțenilor de a avea o viață mai bună. Ei nu fură victoria lui Ilan Șor, a Partidului „ȘOR” sau a Marinei Tauber, ci a locuitorilor municipiului Bălți, care sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă. Ei s-au speriat că altcineva, în afară de ei, pot să câștige și că oamenii s-au săturat de sărăcie și problemele pe care le creează Maia Sandu, PAS și toată puterea concentrată în mâinile acestui partid. La ora 17:00, voi fi prezentă la ședința CEC. Vreau ca acei oameni, care vor să le fure visurile bălțenilor, să se uite în ochii mei atunci când vor ridica mâna să voteze pentru eliminarea mea din cursa electorală. Vă aștept în fața acestei instituții”, a declarat Marina Tauber.

Marina Tauber face un apel repetat către membrii CEC să ia decizii în conformitate cu buchea legii.

„Înțeleg că membrii CEC sunt puși în fața unei sarcini deloc ușoare, dar îi îndemn repetat să fie neutri în această situație și să acționeze conform legii. Sunt convinsă că vom învinge. Nu vom ceda!”, a menționat Tauber.

Amintim faptul că președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a anunțat în această dimineață că membrul Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postică, face presiuni asupra celorlalți membri ai CEC, pentru a-i convinge să o scoată pe Marina Tauber din cursa electorală de la Bălți. Potrivit lui Șor, Postică ar fi primit acest ordin de la președintele Maia Sandu.

În primul tur al alegerilor locale noi din 21 noiembrie, din Bălți, candidatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a câștigat detașat, acumulând a aproximativ 50 la sută din voturi. Tauber concurează în cel de-al doilea tur de scrutin, din 5 decembrie, cu candidatul independent Nicolae Grigorișin.


Spread the love

Check Also

Slusari acuză Ministerul Economiei că vrea să anuleze legea ce asigura producătorii autohtoni cu 50% dintre rafturi. Instituția: Avem angajamente internaționale

Fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandru Slusari acuză ministerul Economiei de „luptă cu producătorii autohtoni” și …