Mărturiile bărbatului din Chișinău, înjunghiat de vecin: Striga că îmi va omorî toată familia | VIDEO

Bărbatul care și-a înjunghiat vecinul pentru că l-a rugat să dea muzica mai încet este cercetat în libertate. Informațiile au fost confirmate de poliția capitalei, care spune că tânărul, în vârstă de 24 de ani, este la prima sa abatere. Între timp, familia victimei este îngrijorată că acest caz ar putea fi mușamalizat.

Conflictul dintre cei doi bărbați a izbucnit, după ce soția unui dintre ei i-a făcut observație vecinului să dea muzica mai încet în mașină, pentru că ar deranja toți locuitorii blocului locativ. În apărarea femeii a venit soțul ei, iar cearta dintre cei doi s-a soldat cu o încăierare, în urma căreia bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat.

VICTIMA: „Eu m-am adresat la ei corect și cult, că aș vrea să lămurim situația cu mașina. El a început să manifeste un comportament agresiv. După o încăierare scurtă, care a ajuns la pumni, el mi-a aplicat o lovitură cu cuțitul în regiunea abdomenului. În acel moment, el striga că mă va omorî pe mine și soția și toată familia, inclusiv copilul.”

Victima, în vârstă de 39 de ani, a fost internată în spital, unde a fost operată. În prezent, starea acesteia este gravă, dar stabilă.

DORINA ARSENE , Purtător de cuvânt la CNSPMU – Spitalul de Urgență Chișinău: „Pacientul are o plagă tăiată în regiunea abdomenului cu lezarea mușchilor și o plagă în regiunea antebrațului drept.”

Am încercat să vorbim cu făptașul, dar nu am găsit pe nimeni acasă, iar soția acestuia, pe care am întâlnit-o ulterior, a refuzat să ne ofere comentarii.

Vecinii confirmă faptul că bărbatul, în vârstă de 24 de ani, deseori, este agresiv. Ei mai spun că acesta în nenumărate rânduri a declarat că are cunoștințe influente, care îl vor scuti de pedeapsă.

„Este o persoană obraznică. Un om prea încrezut în sine și care știe că nu vor fi consecințe după asta. Au un comportament agresiv, fac gunoi, nu respectă vecinii.”

Familia bărbatului care a avut de suferit se teme că acest caz ar putea fi mușamalizat. Potrivit lor, anchetatorul nu le oferă informații despre modul în care decurge ancheta, iar victima încă nu a fost chemată pentru a depune mărturii.

SOȚIA VICTIMEI: „Ancheta decurge în așa fel, că nu sunt protejate victimele. Noi nu am fost puși la cunoștință că făptașul a fost eliberat, că acest om se va afla aici.”

VICTIMA: „Mi-e frică, deoarece la noi în țară este posibil acest lucru, că o persoană a fost rănită cu un cuțit în abdomen, a fost supusă intervenției chirurgicale, iar omul suspectat de crimă, în aceeași zi, iese la libertate și se întoarce în același loc, unde a rămas familia victimei.”

Anchetatorul care se ocupă de caz nu a răspuns la telefon, pentru a ne oferi mai multe detalii. Reprezentanții poliției capitalei ne-au confirmat însă că tânărul se află în libertate și este la prima sa abatere.

NATALIA STATI, ofițer de presă Poliția Capitalei: „Tânărul, în vârstă de 24 de ani, care i-a provocat bărbatului de 39 de ani o plagă în regiunea abdomenului este cercetează în stare de libertate. Tânărul conlucrează cu ancheta.”

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru huliganism.

Spread the love

Check Also

Epidemiologul Alla Tocarciuc: virusul nu a renunțat – mai puțini oameni au luat testul

Pandemia de coronavirus nu s-a încheiat încă, iar faptul că au fost confirmate mai puține …