Microbuz înmatriculat în Moldova, implicat într-un grav accident în România. Sunt răniți | FOTO

Trei persoane au fost rănite, luni după-amiaza, după ce un microbuz de transport persoane s-a izbit de un stâlp de beton. Accidentul s-a produs pe raza localității Ciucea, la fața locului intervenind de urgență echipaje de ambulanță și pompierii din cadrul ISU Cluj, dar și echipaje de poliție.

Din primele informații, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind luate în grijă de personalul SMURD și Ambulanță. Impactul microbuzului cu stâlpul de beton a fost atât de puternic, încât acesta s-a rupt și a fost doborât la pământ, scrie presa română.

„Şoferul unui autocamion înmatriculat în Polonia a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura la efectuarea manevrei, şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Microbuzul era condus de un tânăr de 25 de ani. Acesta se afla în depăşirea neregulamentară a camionului, încălcând marcajul longitudinal continuu. După impact, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp electric în afara părţii carosabile”, a transmis IPJ Cluj.

În urma accidentului au fost rănite ușor două persoane, conducătorul autoturismului și un pasager din acesta, ambii fiind conștienți și cooperanți. Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența alcoolului.

Spread the love

Check Also

Ștefan Vodă: Un bărbat a fost strivit mortal de o mașină a Poliției de Frontieră

Noaptea trecută, în jurul orei 00:20, în satul Purcari din raionul Ștefan Vodă s-a produs …