Micuții din satul Constantinovca își vor petrece timpul la un teren de joacă modern, datorită inițiativei partidului Politic „ȘOR”. Acesta este al doilea teren de joacă deschis într-o săptămână | VIDEO

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, lansat acum aproximativ o săptămână de partidul Politic „ȘOR”, a ajuns și în localitatea Constantinovca din raionul Edineț. De astăzi, micuții din sat își vor petrece timpul la un teren de joacă modern. Părinții susțin că necesitatea platformei de distracții era primordială întrucât până acum erau nevoiți să stea cu grijă atunci când odraslele lor ieșeau la joacă afară.

După micuții din satul Cuhnești, raionul Glodeni, și cei din satul Constantinovca au avut parte de o surpriză. Un teren de joacă modern a fost amenajat în localitate, iar ei nu au rezistat tentației, s-au cățărat pe tobogane și s-au dat în leagăne.

Cu această ocazie, liderului Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, a venit cu un mesaj de felicitare în cadrul unei intervenții live.

Ilan Șor, deputat, liderul Partidul Politic „ȘOR”: „Scopul principal în viața mea este restabilirea Republicii Moldova. Acest scop nu este doar al meu, ci al întregului partid. Nu poate exista niciun sat fără zâmbetele copiilor, fără bucuria copiilor. Anume din acest motiv, noi am lansat acest proiect în fiecare sat”.

Și părinții spun că vor fi mai liniștiți, deoarce până acum micuții se jucau în curtea școlii sau pe străzi.

„Da cum să nu-ți placă? Copii au unde se juca. Până acum nu aveau unde. Suntem foarte, foarte fericiți. Mulțumim că le-a făcut copiilor un asemenea teren de joacă”.

„Totul este atât de bine. Nouă ne place foarte mult. Am venit la bunici și uite ce surpriză avem”.

La deschidere au fost prezenți reprezentanții Partidului „ȘOR”, deputați din partea formațiunii și autoritățile locale.

VIOLETA IVANOV, vicepreședintele fracțiunii Partidului „ȘOR”, deputat: „Este tot ce are mai frumos și sfânt Republica Moldova: cetățeanul, omul, familia, copiii. Acesta este un proiect extraordinar, lansat de liderul partidului, domnul Ilan Șor”.

VITALIE BALINSCHI, vicepreședintele Partidului „ȘOR”: „După cum și am promis, în fiecare localitate, care este condusă de primarii partidului Politic „ȘOR”, noi vom instala astfel de terenuri de joacă”.

Veaceslav Cotovschi, primarul satului Constantinovca: „Suntem tare bucuroși de acest proiect, inițiat de Ilan Mironovici, și mulțumim întreg ii echipe „ȘOR” că ne-a făcut un astfel de cadou”.

Partidul „ȘOR” derulează mai multe proiecte sociale și de infrastructură în localitățile din țară, conduse de primari din partea formațiunii. Este vorba de circa o sută de localități, inclusiv două orașe – Taraclia și Orhei. În primul rând, acestea țin de instalarea sistemelor de iluminat public stradal și reparația drumurilor, dar și altele.

Spread the love

Check Also

Mansarda unui bloc de locuit din capitală a luat foc

Mansarda unui bloc de locuit de pe strada Ion Creangă din sectorul Biuicani al capitalei …