Mihail Aizin, zis „Kitaeț”, decorat recent de Igor Dodon, se află în stare gravă cu COVID-19

Mihail Aizin, zis „Kitaeț”, considerat unul dintre liderii unei organizații criminale din timpul guvernării comuniste, care acum o săpămână a fost decorat de președintele R. Moldova, Igor Dodon, cu ordinul „Gloria Muncii” se află internat la spital, în stare gravă, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19. Reprezentanții Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au comunicat pentru Ziarul de Gardă, că omul de afaceri Mihail Aizin se află internat în instituția medicală.

La 18 septembrie curent, Mihail Aizin, cunoscut și sub pseudonimul „Kitaeț”, reținut anterior de către autorități fiind considerat unul dintre liderii unei organizații criminale din timpul guvernării comuniste, a fost decorat de către președintele R. Moldova, Igor Dodon, cu ordinul „Gloria Muncii”.

După mai multe critice din partea unor politicieni, Președinția a anunțat că șeful statului „se va informa” în privința distincției de stat oferită omului de afaceri Mihail Aizin, zis „Kitaeț” și că Igor Dodon, nu cunoaște toate persoanele recomandate pentru decorarea cu distincții de stat întrucât acestea se oferă conform selecțiilor și propunerilor făcute de anumite comisii.

Spread the love

Check Also

Cum va fi vremea în următoarele zile

Toamna încearcă să intre în forță și, după o perioadă de vreme caldă și însorită, …