Milsami Orhei începe drumul spre grupele Europa League | VIDEO

Milsami Orhei începe drumul spre grupele Europa League într-un duel stelar cu FCSB București. Microbiștii moldoveni abia așteaptă să îi vadă pe Man, Coman și compania în returul de pe 18 iulie, iar până atunci, vulturii roșii vor încerca să scoată în această seară un  rezultat bun în deplasare la Giurgiu.

În urma tragerii la sorți, jucătorii de la Milsami Orhei vor întâlni în cadrul primei runde a UEFA Europa League pe FCSB România, mai mult cunoscută ca FC Steaua București, multipla campioană a României, deținătoare a Cupei și Supercupei României, precum și a Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei! Cei mai încântați sunt suporterii din Republica Moldova, deoarece FCSB are și un fan club la noi în țară. Primul meci, din această dublă rundă va avea loc în seara zilei de astăzi pe stadionul de la Giurgiu și va începe la ora 21:30. Man, Coman si Nedelcu au revenit la FCSB după Europeanul de tineret, iar din lotul bucureștenilor vor lipsi  Gnohere și Momcilovic.

Antrenorul celor de la Milsami, Veaceslav Rusnac, a declarat ca atmosfera în echipă este  bună, iar elevii săi vor face tot posibilul ca să iasă cu capul sus de pe teren.

VEACESLAV RUSNAC, antrenor FC ”Milsami”: ”Important e să fim noi bine pregătiți la ora meciului. Acolo contează cine e mai bine pregătit. Bugetele nu cred că contează. Da, valoarea jucătorilor este mai înaltă, suntem un club mic față de ei, dar noi vom face tot posibilul să ieșim cu capul sus.”

Returul duelului dintre Milsami Orhei și FCSB București va avea loc pe 18 iulie, pe stadionul din  Orhei.

Spread the love

Check Also

Atleţii moldoveni au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Doha

Atleţii moldoveni au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Doha (Qatar). Cea mai bună …