Detalii despre cazul din Durlești. Сorpul neînsuflețit al unei femei a stat două zile la balcon, pe motiv că era weekend | VIDEO

Strigător la cer! Corpul neînsuflețit al unei femei a stat două zile la balconul locuinței sale, din cauza birocrației. Autoritățile au refuzat să elibereze certificatul de deces, pe motiv că era weekend. Abia după ce incidentul a devenit viral, funcționarii au rezolvat cu formalitățile și rudele pot să-și înmormânteze mama.

Totul s-a întâmplat într-un apartament din Durlești, suburbie a capitalei. Femeia a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Membrii familiei, care locuiau cu ea, spun că au chemat oamenii legii, dar nimeni nu s-a grăbit să le întocmească certificatul de deces.

MARCEL CERNOMOREȚ, soțul femeii decedate: ”Poliția și medicii parcă sunt de pe altă planetă. Ceva au schimbat în legislație, nimeni nu știe nimic, haos total. Poliția și doctorii nu-și îndeplinesc obligațiile, ne-au pus în așa situație. Nu putem merge la morgă, nimic nu putem face”.

Următoarele două zile au fost un iad pentru familie și vecini. Funcționarii și-au pasat responsabilitățile, toți refuzând să elibereze certificatul de deces. În tot acest timp, cadavrul a început să miroase urât. Abia după ce soțul defunctei și-a povestit durerea și indignarea pe rețelele de socializare, lucrurile au început să se miște.

MARCEL CERNOMOREȚ, soțul femeii decedate: ”Abia peste 24 de ore ne-au eliberat acest certificat, deși puteau să facă asta imediat ce am chemat salvarea și poliția”.

Abia după asta, corpul femeii a putut fi pregătit cum se cuvine de înmormântare. Am încercat să luăm legătura cu medicul familiei și reprezentanții poliției, dar nimeni nu a răspuns apelurilor noastre.

Spread the love

Check Also

Încă 1 518 cazuri de COVID-19 și 25 decese au fost confirmate în Moldova

1 518 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. …