Moldova-Turcia: Ce scor au obținut moldovenii

Echipa Națională a Moldovei a suferit înfrângere în cadrul meciului cu Turcia, cu un scor de 4 la 0. În pofida tuturor eforturilor diviziei naționale, în special a portarului Alexei Koșelev, care reușit să salveze naționala de la un scor și mai rușinos, nici de această dată, Moldova nu a reușit să iasă învingătoare.

Așadar, reprezentativa țării noastre la fotbal a cedat seara trecută contra reprezentativei Turciei, în meciul din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020. Turcii au deschis scorul în minutul 37 prin Cenk Tosun, iar în repriza a doua, oaspeții și-au dublat avantajul grație lui Deniz Turuk, după care a urmat din nou Tosun cu cel de-al treilea gol, ca la final, Yusuf Yazici, să stabilească scorul de 4-0 printr-un șut la vinclu.

Cel mai rușinos moment pentru naționala noastră a fost faptul că deja la scorul 3-0, cu 10 minute înainte de final, sute de spectatori au început să părăsească stadionul, fiind dezamăgiți de prestația fotbaliștilor moldoveni. Chiar și așa, potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, portarul moldovean a avut mai multe intervenții decisive, reușind să apere poarta de 6 ori și să salveze un penalty.

Spread the love

Check Also

Atleţii moldoveni au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Doha

Atleţii moldoveni au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Doha (Qatar). Cea mai bună …