Ne dorim un oraș ca Orheiul. Grigorișin a fost la volan și a arătat ce poate: Bălțenii despre motivul de ce vor ca Tauber să devină primar | VIDEO

Ne dorim un oraș ca Orheiul – curat, frumos și bine îngrijit. Iar pentru asta o alegem pe Marina Tauber. Așa motivează bălțenii opțiunea electorală de la alegerile locale noi, din 21 noiembrie. În ceea ce privește contracandidatul reprezentantului Partidului ”ȘOR”, pentru fotoliul de primar de Bălți, Nicolae Grigorișin, oamenii consideră că acesta a avut deja posibilitatea să-și demonstreze aptitudinile, dar a ratat-o.

Marina Tauber este un politician promițător și cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Așa spun mulți locuitori ai capitalei de nord despre candidatul Partidului ”ȘOR”. În plus, are în spate o echipă puternică, ce a dovedit deja că poate obține rezultate bune și își îndeplinește promisiunile făcute. Potrivit bălțenilor, Partidul ”ȘOR” a demonstrat vizibil acest lucru în localitățile conduse de reprezentanții formațiunii şi, mai ales, la Orhei.

” – Pentru Marina Tauber.
-Dar de ce pentru ea?
-Consider că la momentul de față, este un politician interesant și cu perspectivă, care cu siguranță o să facă ceva pentru noi”.

„Am votat pentru ”ȘOR”, știți de ce? Ați văzut orașul Orhei? De asta am votat pentru el. Pot spune despre Tauber că este un om care dorește să facă din acest oraș măcar ceva. Dar Grigorișin, eu nu zic că este un om rău, nu voi spune asta niciodată, dar el a fost la volan și vedeți ce a făcut”.

„Pentru că am fost la Orhei și am văzut ce s-a făcut acolo. Ea a spus clar: În Bălți sunt bani, dacă nu îi asimilezi până la Anul Nou, Chișinăul îi va lua, iar asta din an în an se întâmplă”.

” – Am votat pentru înflorirea orașului, unul fără mincinoși. Am votat pentru Tauber.
– Dar dacă Grigorișin ar rămâne primar, ce ar fi?
– Nimic nu s-ar fi schimbat”.


Pentru orașul lor, locuitorii își doresc lucruri simple, dar importante: drumuri reparate, străzi curate, locuri de joacă bine amenajate. Oamenii afirmă că toate acestea puteau fi făcute de actualul primar Nicolae Grigorișin, mai ales că a mai fost edil, dar din anumite motive nu le-a realizat. Nu are sens să-l aleagă din nou pe cel care a eșuat, spun bălțenii.

„Săptămâna trecută am trecut pe lângă havuz și am înțeles pe cine nu trebuie să votez, sincer vă spun. Și nu doar havuzul, iată și strada unde stau, pe Mircea cel Bătrân, acolo au pus asfalt doar ca să se fotografieze, dar nu au mai finalizat lucrările. Cam așa, totul este început, dar nu terminat”.

„Am votat pentru ca orașul să se schimbe, oleacă să fie mai frumos, să fie făcute canalizațiile, deoarece trebuie să dai câte 2 mii de lei ca să le curețe. Grigorișin a fost și nu a făcut nimic. Dacă ei nu fac nimic, e clar că pentru a-și umple buzunarele și stau acolo. Dacă vii fă ceva măi, să vadă lumea. El dacă a fost și a luat atâtea procente, să fi făcut ceva bun și bine, păi nu era lumea să-l voteze? Lumea a votat pentru Tauber deoarece a văzut cum este la Orhei și speră că și aici va fi așa”.


„Pentru Tauber. Noi, oamenii, atragem atenție la ceea ce ni se promite. Vrem o viață frumoasă pentru copiii noștri, pentru toți cei din jur. Timpul o să ne arate totul. Sigur că vrem să fie aici ca la Orhei. Noi chiar mergem de câteva ori pe an la OrheiLand, unde copiii se distrează foarte bine și toată ziua gratis. Ne dorim acest lucru să-l putem face și la noi. Deoarece parcurile noastre de distracții sunt foarte vechi, dar și prețurile sunt extrem de exagerate. Ne dorim să nu fim dezamăgiți și de această data, de aceea vrem să-i dăm această ocazie lui Tauber. În plus, ea a menționat în programul ei că va permite oamenilor să pună bifă, dacă ceea ce a promis a făcut, iar dacă nu a fost făcut oamenii vor putea să se adreseze la instanțe. Astfel, acest lucru îi dă o șansă mare să câștige”.

În 21 noiembrie au avut loc alegeri locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți. 47,93% dintre alegători au votat pentru reprezentantul Partidului ”ȘOR”, Marina Tauber. Pe locul doi s-a situat candidatul independent Nicolae Grigorișin, care a primit de două ori mai puține voturi, adică 20,93%. Al doilea tur de scrutin va avea loc în 5 decembrie.


Spread the love

Check Also

LIVE | Briefing de presă susținut de către deputații Partidului „ȘOR”, Marina Tauber și Denis Ulanov

Spread the love