Noi demisii în lanț astăzi la Guvern | VIDEO

Noi demisii în lanț astăzi la Guvern. Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, secretarul de stat de la Ministerul Justiției, Anatol Munteanu, dar și cel de la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Serghei Bucătaru, au fost eliberați din funcții de către Executiv, în baza cererilor depuse de către aceștia.

Tot astăzi și-au depus cererile de demisie directorul Agenției Servicii Publice și cel al Agenției Moldsilva.

Directorului Agenției Servicii Publice, Serghei Răilean, pleacă din funcție începând cu data de 25 iulie. O decizie în acest sens a fost votată astăzi, 10 iulie, de membrii cabinetului de miniștri. Serghei Răilean a fost numit director al ASP în 2017. Și directorul Moldsilva, Ion Haralampov, și-ar fi dat demisia. Despre aceasta a anunțat astăzi deputatul Blocului ACUM Liviu Vovc pe rețelele de socializare.

În rândul funcționarilor de stat demisionari este și Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari. Acesta a scris o cerere de demisie care a fost aprobată astăzi de către membrii Cabinetului de Miniștri. Menționăm că el a fost numit în funcția de șef al Poliției de Frontieră în toamna anului 2016. Printre cei care și-au prezentat demisia a fost și Inspectorul-şef al Poliției din Rezina, Igor Botea. Surpriză- însă – acesta a luat cu el climatizorul, televizorul dar și canapeaua pe care le avea în birou. Ulterior, procuratura raională a confirmat că fostul inspector șef și-a luat tot ce avea în biroul de serviciu, dar a precizat că aceste obiecte îi aparțineau, fiindu-i dăruite.

Spread the love

Check Also

Alexandru Tănase, despre expertiza OSCE/ODIHR privind reforma Justiției, începută de Guvernul Sandu: Toți membii CSM și CSJ trebuiesc demiși | VIDEO

Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului a făcut publică o expertiză referitor la …