Noi detalii ies la iveală despre nunta însângerată din Moscova: suspecții sunt feciorii unui deputat din regiune | VIDEO

Un filmuleț video și noi detalii ies la iveală despre nunta însângerată din Moscova, acolo unde au fost împușcați doi frați moldoveni, unul dintre care era mirele. Presupușii autori ai crimei au fost reținuți.

Tragedia s-a produs în data de 22 ianuarie, într-un club provincial, unde tânărul de 34 de ani, cetățean al Republicii Moldova și aleasa lui își sărbătoreau nunta. Între fratele mirelui și unul dintre invitați s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o încăierare cu focuri de armă. În rezultat, cei doi bărbați au murit pe loc. Incidentul s-a produs în a doua zi de nuntă, în toiul petrecerii.

Potrivit informațiilor preliminare ale poliției, Vladimir, invitatul din partea miresei, l-a chemat pe fratele mirelui afară la discuții. Acesta a ieșit însoțit de mire. În scurt timp, de afară s-au auzit bubuituri, iar oaspeții au crezut că-s focuri de artificii. Răpuși de gloanțele pistolului au fost cetățenii moldoveni Radu și Filip Cordineanu, iar cel care a tras a fugit cu o mașină la volanul căreia era alt bărbat.

În consecință a fost reținut un suspect în vârstă de 32 de ani. A doua zi a fost găsit și complicele său, reținut la fel de oamenii legii. Potrivit anchetei, principalul suspect al crimei este un oarecare Vladimir Deveataev, în vârstă de 31 de ani. Se presupune că, după un conflict cu frații Cordineanu, acesta l-ar fi contactat pe fratele său, Alexei, iar cel din urmă a adus pistolul în clubul unde se juca nunta. De asemenea, se cunoaște că suspecții sunt feciorii unui deputat din regiune.

În prezent, suspecții au fost puși sub acuzare. Comitetul de anchetă din Rusia a deschis un dosar penal în temeiul articolelor „uciderea a două sau mai multe persoane” și „deținerea ilegală de arme”.

Spread the love

Check Also

Copila de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru: După cinci zile de scufundări subacvatice fără rezultat, salvatorii au început căutările pe malul fluviului

Copila de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru, în apropiere de satul Speia, din …