Noii deputați ai blocului antiguvernamental: Singura formațiune care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul „ȘOR” | VIDEO

Deputații Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, care recent au părăsit Partidul Democrat, aderă la Blocul antiguvernamental și se alătură echipei Partidului „ȘOR” din Parlament. Anunţul a fost făcut de Violeta Ivanov pe pagina sa de Facebook. Cei doi politicieni sunt convinși că alături de formaţiunea condusă de Ilan Şor vor reuși să realizeze programul lor electoral pentru binele cetățenilor.

Violeta Ivanov spune că atât ea, cât şi colegul său Vladimir Vitiuc, au părăsit Partidul Democrat, deoarece îşi doresc să continuie agenda pe care şi-au asumat-o în fața oamenilor.

Acest lucru însă poate deveni posibil alături de echipa Partidului Politic „ȘOR”.

„Considerăm că singura formațiune politică din actualul Parlament care a demonstrat atașament față de interesele oamenilor este Partidul „ȘOR”. Această formațiune politică, chiar dacă a fost în opoziție, a realizat proiecte sociale și de infrastructură importante și are un program economic viabil și soluții concrete pentru depășirea crizei cu care se confruntă țara.”, scrie Violeta Ivanov.

După anunţul făcut de Ivanov, preşedintele Partidului Politic „ŞOR”, Ilan Şor a scris pe o reţea de socializare că îi felicită pe cei doi deputaţi pentru decizia luată.

ILAN ŞOR, preşedintele Partidului Politic „ŞOR”, deputat:„Vă anunț oficial și cu mare plăcere că de azi înainte fracțiunea Partidului Politic „ȘOR” va număra cu doi deputați mai mult. Aceasta înseamnă cu două voci mai mult în Parlament în favoarea cetățenilor Republicii Moldova, aceasta înseamnă mai multe inițiative pozitive pentru oameni, aceasta înseamnă mai multă susținere pentru inițiativele noastre sociale și economice.”

Totodată, cu o reacţie oficială a venit şi Partidul Politic „ȘOR”. Într-un comunicat de presă, formaţiunea a scris că salută decizia celor doi aleși.

„Formațiunea se arată convinsă că astfel va avea mai multe posibilități pentru a realiza programul său electoral, proiectele sociale și economice. Partidul Politic „ȘOR” își asumă angajamentul în fața cetățenilor Republicii Moldova că va continua cu și mai multe eforturi, având în vederea și fortificarea echipei sale, toate inițiativele sale sociale și economice menite să redreseze situația economică a
Republicii Moldova și nivelul de viață al cetățenilor.”, se arată în comunicatul publicat de Partidul ȘOR.

Nici preşedinrtele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov şi nici preşedintele PDM, Pavel Filip nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacţie pe acest subiect. Amintim că în ultimul timp mai mulți deputați și aleși locali PDM au părăsit formațiunea, în semn de protest față de coaliția cu PSRM și îndepărtarea de la valorile și programul formațiunii.

Spread the love

Check Also

Deputaţii „Pro Moldova” solicită Procuraturii Generale tragerea la răspundere pe cei care lansează zvonuri | VIDEO

Deputaţii „Pro Moldova” solicită Procuraturii Generale tragerea la răspundere a preşedintelui Igor Dodon, a premierului …