Nouă morți după ce autobuzul a fost zdrobit în clădirea Coreei de Sud. Momentul producerii tragediei | VIDEO

Striviți de un bloc în stație. Cel puțin nouă persoane au fost ucise și opt rănite grav după ce o clădire cu cinci etaje, care era în curs de demolare, s-a prăbușit brusc peste un autobuz, scrie presa internațională. Tragedia s-a produs în Coreea de Sud.

Accidentul s-a produs miercuri, după-amiază, când autobuzul a oprit la stație, pe strada care clădirea era în proces de demolare. Momentul prăbușirii edificiului cu cinci nivele peste transportul public a fost surprins de camerele de bord ale conducătorilor auto care veneau din spate. Potrivit presei, autobuzul în care se aflau 17 persoane a fost, pur și simplu, îngropat în dărâmături și sufocat de un nor imens de praf.

Oamenii care au văzut cum s-a întâmplat totul spun că prăbușirea a provocat un zgomot asurzitor și un zguduit puternic, ce le-a amintit de un cutremur. „Nu se vedea nimic clar împrejur, de parcă ar fi fost totul învăluit în ceață densă”, a spus un martor.

Incidentul s-a produs la aproximativ 270 de kilometri sud-vest de capitala Seoul.

Aproximativ 140 de persoane sunt implicate în demontarea dărâmăturilor. Oficialii presupun că sub ruine s-ar putea afla constructori sau pietoni, care treceau prin preajmă. Cauza prăbușirii edificiului nu este clară, iar poliția a inițiat o anchetă.

Spread the love

Check Also

OMS: Nivelul de vaccinare din Europa e „departe de a fi suficient” pentru a evita un nou val al pandemiei

Nivelul de vaccinare în Europa este insuficient pentru a evita reapariţia unui nou val al …