„Nu să umble cu mâna întinsă la Est și la Vest”: PP „ȘOR”, categoric împotriva împrumuturilor ineficiente și periculoase pentru viitorul țării

Deputații Partidului Politic „ȘOR” sunt categoric împotriva împrumuturilor ineficiente și periculoase pentru viitorul țării. Aleșii s-au pronunțat împotriva creditelor pe care Parlamentul le-a ratificat în primele două zile de ședințe, după reluarea activității legislative.

Potrivit lor, aceste credite costă scump Republica Moldova atât din punct de vedere financiar, cât și politic, ca stat.

Formațiunea este de părere că Guvernul trebuie să vină cu proiecte și inițiative care să sporească veniturile la buget, „dar nu să umble cu mâna întinsă la Est și la Vest”.

De asemenea, parlamentarii se pronunță pentru utilizarea resurselor interne, și, respectiv, eficientizarea utilizării lor, așa cum se întâmplă la Orhei, unde toate investițiile de anvergură în infrastructură se fac din sursele proprii.

Acest lucru a fost posibil datorită eficientizării colectării veniturilor și a cheltuielilor publice, se arată într-un comunicat al Partidului Politic „ȘOR”.

Spread the love

Check Also

Dragostea este de vină: Un adolescent de 16 ani din Bălți s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc de locuit | VIDEO

Un minor de 16 ani a murit după ce s-ar fi aruncat de pe acoperișul …