O femeie din Căușeni a încercat să își omoare vecina pentru că ar fi răspândit zvonuri despre ea

O femeie a fost condamnată la zece ani și jumătate de închisoare pentru tentativa de omor a unei alte femei, locuitoare a raionului Căușeni. La baza scandalului ar fi faptul că victima ar fi răspândit anumite zvonuri despre femeia condamnată. Astfel, făptașa ar fi încercat să o omoare cu un cablu de antenă TV și un cuțit.

Potrivit comunicatului PG remis presei, făptașa împreună cu victima au fost în ospeție, în aceeași localitate, atunci când prima a fost rugată de victimă să aducă de la ea unele alimente pentru masă. Peste câteva zile, însă, făptașa pretinde că victima ar fi răspândit zvonul că ea i-ar fi furat suma de 300 lei, atunci când intrase în domiciliul ei, la solicitarea acesteia.

Ca reacție, agresoarea i-a făcut o vizită privată și neanunțată victimei, încercând să o omoare. Potrivit sentinței de judecată, aceasta ar fi făcut-o cu ajutorul unui cablu de antenă TV și un cuțit. Însă, în urma altercației, victima a reușit să iasă din casă și să strige vecinii după ajutor, iar făptașa a părăsit domiciliul acesteia.

În urma cercetărilor instanței de judecată, în baza probelor prezentate de procurorii din Căușeni, făptașa a fost condamnată la zece ani și șase luni de ispășire a pedepsei cu închisoarea.

Sentința este cu drept de apel în instanța ierarhic superioară.

Spread the love

Check Also

Două accidente grave, în stânga Nistrului. Mama și fiica, la spital

Plouă cu accidente și-n stânga Nistrului. Aici, în data de 19 septembrie, un șofer din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *