O moldoveancă a furat de la locul de muncă 3,5 milioane de lei pentru a achita serviciile unei ghicitoare. Pedeapsa primită | VIDEO

A furat bani din casa băncii în care activa, pentru a plăti serviciile unei clarvăzătoare. O angajată a unei instituții financiar-bancare din sectorul Rîșcani al capitalei a fost condamnată la cinci ani și șapte luni de închisoare, fiind acuzată de delapidarea a peste 3,5 milioane de lei.

Potrivit procurorilor, femeia, care activa în calitate de șef-casă al sucursalei unei bănci, având acces liber la mijloacele financiare, a sustras suma de bani din casă.

S-a întâmplat în perioada februarie – iunie 2020. Angajata și-a recunoscut vina și a declarat că avea nevoie de bani pentru a achita serviciile unei clarvăzătoare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, instanța a aplicat sechestru pe bunurile sale imobile, pentru a compensa prejudiciul cauzat.

Spread the love

Check Also

Încă două artere din municipiul Orhei au fost reparate capital după o tehnologie nouă, datorită echipei lui Ilan Șor | VIDEO

Încă două artere din municipiul Orhei au fost date în exploatare. Este vorba de Strada …