O nouă tragedie în Brazilia. Patru fotbaliști și președintele unui club au murit într-un accident aviatic

O nouă tragedie a lovit fotbalul brazilian, la patru ani de la accidentul aviatic în urma căruia antrenorul și 19 jucători de la clubul Chapecoense au decedat.

Duminică, patru fotbaliști și președintele clubului Palmas FR, din liga a patra braziliană, au decedat într-un accident aviatic, în care și-a pierdut viața și pilotul aeronavei de, anunță Besoccer, care citează CNN Brazilia.

Cei patru fotbaliști, președintele de la Palmas FR și pilotul aeronavei erau, de altfel, singurele persoane aflate la bordul avionului de mici dimensiuni, care s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, în apropierea unui aeroport din Luzimangues, scrie presa română.

Clubul Palmas FR nu a transmis nicio informare oficială până în acest moment, dar Chapecoense, care a fost lovit de tragedia aviatică din septembrie 2016, a emis un mesaj de condoleanțe pentru victime.

”Am primit cu mare tristețe vestea accidentului aviatic în urma căruia au decedat patru jucători și președintele clubului Palmas. Din păcate, cunoaștem cât de ireparabile și incomensurabile sunt astfel de pierderi. Suntem alături de familiile îndoliate, prietenii, colegii și apropiații victimelor. Nu veți trece singuri prin asta”, a transmis Chapecoense.

Spread the love

Check Also

Tenismenul moldovean, Radu Albot, a obținut o victorie spectaculoasă la Australian Open | VIDEO

Victorie spectaculoasă a tenismenului Radu Albot la Australian Open. Moldoveanul, care ocupă locul 85 în …