O nouă victorie pentru echipa de fotbal a comunei Jora de Mijloc | VIDEO

O nouă victorie! Cu un scor de 5:0 echipa comunei Jora de Mijloc a învins echipa satului Chiperceni. Cum au jucat băieții și ce impresii au avut susținătorii despre meci, urmăriți în  continuare.

După ce 10 ani,  fotbalul a fost în stagnare, Autoritatea Publică Locală din Jora a contribuit masiv pentru a revitaliza dezvoltarea acesteia. Primarul interimar al Comunei Jora de Mijloc se arată mândru de echipa de fotbal din localitate. Acesta a menționat că din 6 jocuri, 5 s-au  încheiat cu victorie.

„Am întărit echipa prin jucătorii noștri și i-am consolidat pe cei care sunt, am format o echipă de antrenori puternici și ne pare bine că jorenii sunt mulțumiți că sportul lor prosperă și, totodată, noi credem că prin dezvoltarea sportului  vom face comuna noastră mai cunoscută și prin aceasta vom reuși să dezvoltăm și sfera socială și sfera economică.”

După victoria bine meritată, antrenorul echipei din Jora de Mijloc s-a arătat mulțumit de succesele echipe sale, dar și cei care au venit să-i susțină pe băieți, zic ei că a fost un meci pe  cinste.

„Băieții sunt bravo și ascultători și prin asta noi reușim să avem rezultate bune.”

„Băieții au jucat un fotbal frumos, cât de cât rezultatul se arată pe față. Un scor de  5-0 e un rezultat foarte bun pentru joreni.”

„Jorenii s-au străduit foarte bine și au mers doar în atac.”

Primăria comunei Jora de Mijloc, promovează modul sănătos de viață. Astfel, după ce au fost efectuate lucrări majore de infrastructură, iar comuna Jora de Mijloc a devenit un exemplu demn de urmat și o adevărată locomotivă a schimbărilor spre bine, autoritatea publică locală acordă o deosebită atenție domeniului cultural și celui sportiv. Autoritățile de aici sunt convinse că în cadrul acestor evenimente vor descoperi noi talente, care vor duce faima țării noastre, departe  peste hotarele ei.

Spread the love

Check Also

Atleţii moldoveni au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Doha

Atleţii moldoveni au încheiat evoluţiile la Campionatul Mondial de la Doha (Qatar). Cea mai bună …