„OrheiLand” și-a deschis porțile! Ilan Șor: OrheiLand a devenit unul dintre locurile cele mai apreciate din țară, la fel ca Orheiul Vechi | VIDEO

Cel mai mare parc de distracție din Moldova – „OrheiLand” – și-a deschis porțile pentru amatorii de senzații tari din întreaga țară. Startul a fost dat de administrația municipiului Orhei și reprezentanții Partidului Politic „ȘOR”. Cei mai fericiți au fost copiii, care au așteptat cu mare nerăbdare marele eveniment. Potrivit organizatorilor, și în acest sezon estival toate atracțiile sunt gratuite, iar vizitatorii vor avea parte de surprize și momente unice.

Chiar daca vremea nu a fost cea mai prietenoasa, „OrheiLand” a cărui inițiator este primarul de onoare al municipiului Orhjei, Ilan Șor a fost inaugurat în prezența vizitatorilor. Cel mai mare parc de distracții din țară și din regiune, și-a deschis porțile pentru vizitatori al treilea an consecutiv.

Chiar din prima zi primii oaspeți au fost întâmpinați cu un program de excepție. Eroii îndrăgiți din desene animate i-au distrat pe micuți, de ziua lor internațională, cum au știut mai bine și au pregătit un flash-mob cu baloane.

În cinstea tuturor copiilor din toată lumea. Trei, doi, unu …..

Impresionați de-a binele și dornici de distracții, copiii au testat pe rând toate atracțiile și sau încărcat de emoții pozitive.

„Foarte distractiv și amuzant. ”

„Totul îmi place. ”

„Este verde, colorat, foarte frumos.”

„Este verde, colorat, foarte frumos.”

La festivitatea de deschidere a noului sezon la „OrheiLand” au participat deputații Partidului „ȘOR”, Marina Tauber și Igor Himici, oficiali locali, printre care primarul de Orhei Pavel Verejanu și președintele raionului, Dinu Țurcanu. Ei au menționat că evenimentul de deschidere a noului sezon la OrheiLand a fost așteptat, atât de locuitorii municipiului Orhei, cât și de cei din întreaga țară.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat:”OrheiLand a fost și rămâne simbolul RM, simbolul viitorului nostru și simbolul speranței că în RM putem să trăim mai bine. Europa într-adevăr a venit în Moldova datorită eforturilor depuse de domnul Ilan Șor. Noi creăm toate condițiile pentru concetățenii noștri, ca ei să revină cu copiii acasă și să trăiască în patrie.”

IGOR HIMICI, deputat Partidul Politic „ȘOR”:”Noi trebuie să ne gândim la copiii noștri, nu doar de 1 iunie, dar întotdeauna, deoarece cel mai important imn al omenirii este sănătatea, zâmbetul și fericirea copiilor noștri.”

DINU ȚURCANU, președintele raionului Orhei:”În continuare o să stăm la straja bunăstării orașului Orhei, la dispoziția dumnevoastră și o să vă rugăm și în continuare să fim la fel de uniți cum am fost până acuma.”

Cel mai mare parc de distracții din țară a fost deschis cu respectarea tuturor normelor sanitare. La toate intrările este verificată febra vizitatorilor, iar la fiecare loc de distracții sunt puse soluții dezinfectante. De asemenea, locurile cu cel mai mare risc de depozitare a bacteriilor sunt dezinfectate la fiecare două ore. Totodată, fluxul de oameni este monitorizate, pentru a fi evitate aglomerațiile. Autoritățile de la Orhei sunt sigure că și în acest parcul OrheiLand îi va impresiona pe toți vizitatorii.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei:”O să fie și alte tobogane. Rămâne până ce o surpriză pentru vizitatorii noștri. Suntem siguri că micuții din toată republica și în acest an vor petrece clipe frumoase în municipiul Orhei și anume la OrheiLand.”

Președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, care este și primarul de onoare al municpiului Orhei, dar și inițiatorul proiectului OrheiLand, a declarat că este mândru de faptul că, împreună cu echipa sa, a creat un loc unic în Moldova, care a devenit îndrăgit de zeci de mii de familii

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat:”Astăzi OrheiLand a devenit unul dintre locurile cele mai apreciate din țară, la fel ca Orheiul Vechi. Oamenii vin împreună cu familiile lor, se odihnesc, se distrează pe pământul orheian. Dragi copilași, eu vă doresc zâmbete, fericire, să fiți veseli, să nu știți ce înseamnă probleme, iar visurile voastre tot timpul să se împlinească. Eu vă promit că voi contribui la asta.”

Unii vizitatori i-au mulțumit lui Ilan Șor pentru acest proiect grandios

„Este foarte frumos. Îmi pare bine că Partidul „ȘOR” face multe și de toate pentru copii și pentru noi. Ilan Șor să fie mai departe președinte. Asta noi dorim.”

„N-e bucurăm că s-a deschis OrheiLand și avem unde petrece vacanța cu nepoții. Domnului Ilan Șor sănătate și familiei dumnealui și să crească și copiii lui sănătoși și fericiți.”

Ca și în anii precedenți, vizitatorii vor putea veni la OrheiLand pentru a se distra și a participa la diferite ateliere în toate zilele săptămânii, începând cu ora 10:00 și până la ora 22:00. Excepție fac doar zilele de luni, când parcul va activa între orele 16:00 și 22:00. OrheiLand se întinde pe o suprafață de circa șase hectare și a fost inaugurat, acum doi ani, în data de 1 iunie, fiind cel mai mare obiectiv de acest gen din țară, dar și din regiune. De la inaugurare și până acum OrheiLand a fost vizitat de câteva milioane de oameni.

Spread the love

Check Also

Cazuri noi de coronavirus în sistemul educațional din R. Moldova

Trei angajați din sistemul educațional și doi elevi au fost testați pozitiv la COVID-19. Datele …