Panică în ruta de microbuz Chișinău-Mihailovca. Trei taxiuri au blocat intenționat traseul | VIDEO Update

Dezmăț pe străzile din țară. Mai mulți taximetriști au blocat trecerea unui microbuz de pe ruta Chișinău-Mihailovca plin cu oameni. Imagini video de la fața locului au apărut pe rețelele de socializare.

În videou se vede cum trei mașini de taxi blochează deplasarea unui microbuz de rută, iar pasagerii stresați și speriați strigă, cerând șoferului să oprească și să sune cineva la poliție.

La videoul devenit viral pe rețelele de socializare, au apărut și comentarii în care unii internauți au încercat să explice cazul. Aceștia au scris că oamenii chemaseră taxiuri, pentru că microbuzul nu era la timpul stabilit în orar, ulterior, și microbuzul de pe rută și taxiurile au sosit în același timp. Așa că, cetățenii au decis totuși să plătească mai puțin și să plece cu microbuzul, renunțând la taxi.

”Au chemat mai multe mașini de taxi și s-au răzgândit, când a venit rutiera!

Ai chemat taxiul – fii bun și achită chemarea, chiar dacă nu pleci!”

”Au dreptate și ei, doar benzina o plătesc din buzunarul lor, trebuie să fiți conștienți și asigurați când chemați un taxi, nu să vă bateți joc și a lor e muncă.”

Poliția însă, are o altă versiune. Potrivit oamenilor legii, scandalul ar fi izbucnit înainte de acest incident, după ce șoferul microbuzului de pe cursa Chișinău-Mihailovca l-ar fi lovit pe unul dintre taximetriști.

Ulterior, șoferul de taxi, împreună cu alți doi colegi de-ai săi, au ajuns microbuzul și au încercat să-i blocheze drumul.

Potrivit Silvei Vetcu, ofițerul de presă al Inspectoratului de poliție Ialoveni, pe marginea cazului au fost pornite două anchete.

Spread the love

Check Also

„Privește și Câștigă”: Alți 14 norocoși ai concursului au primit premiile bănești de la Televiziunea Centrală | VIDEO

Postul nostru de televiziune continuă să-și premieze telespectatorii fideli cu premii valoroase. Alți 14 norocoși …