Partidul Politic „ȘOR” a stabilit strategia acțiunilor în campania electorală. Ilan Șor: Avem șanse reale de a câștiga | VIDEO

Echipa de conducere a Partidului Politic „ȘOR” a coordonat următoarele două săptămâni de lucru înaintea alegerilor prezidențiale. Fiecare membru și-a exprimat viziunea unde s-a dezbătut intens tactica și strategia pe care urmează să o implementeze pentru a obține un rezultat pe măsură în pofida faptului că pe timp de pandemie ar apărea anumite reticiențe. La eveniment a participat și liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor.

Ședința a avut loc în incinta primăriei municipiului Orhei. La eveniment a participat reprezentanții Partidului Politic ȘOR, conducerea raionului dar și președinții de sector împreună cu mai mulți coordonatori din teritoriu. Printr-o intervenție live a președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputatul Ilan Șor a anunțat despre importanța unui rezultat bun la alegerile prezidențiale.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „De aceste alegeri depinde, într-adevăr foarte multe, întrucât de rezultatele acestui scrutin depinde și revenirea mea alături de cetățen. Avem șanse reale, iar, în primul rând, pentru mine este important rezultatul pe care îl va obține candidatul desemnat de partid în Orhei, e rezultatul meu și al nostru, mai întâi de toate”.

Deputatul Marina Tauber a venit cu o soluție pentru a scoate țara din criza economică creată de pandemie.

MARINA TAUBER, vicepreședinte al Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Pandemia este periculoasă, însă mult mai periculoasă cu consecințele economice și sociale care vin în fiecare zi în țara noastră. Unica soluție pentru noi este ca domnul Ilan Șor să devină prim-ministru”.

Candidatul Partidului Politic „ȘOR” la prezedențiale este Violeta Ivanov, care va fi numărul 5 în buletinul de vot.

Spread the love

Check Also

Problema parcărilor în zona Pieței Centrale în curând va fi rezolvată, datorită proiectului, inițiat de consilierii municipali ai Partidului “ȘOR” | VIDEO

Locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilități vor fi amenajate, în premieră, în …