Partidul Politic ȘOR continuă toate proiectele de modernizare: O nouă stradă, reparată capital | VIDEO update

O nouă porțiune de drum din municipiul Orhei – strada S. Lazo, a fost reparată capital, în cadrul proiectului amplu de dezvoltare a infrastructurii localității, inițiat de fostul primar, Ilan Șor. Autoritățile municipale, dar și întreaga echipă a Partidului Politic ȘOR, dau asigurări că toate proiectele inițiate și toate promisiunile făcute oamenilor vor fi realizate.

Câteva sute de orheieni s-au adunat la ceremonia de inaugurare a noii străzi reparate. Orheienii au întâmpinat cu aplauze, pâine și sare autoritățile locale și deputații Partidului Politic ”ȘOR” , iar copilașii le-au înmânat flori în semn de recunoștință pentru lucrurile bune pe care le realizează în localitatea lor. Iar după încheierea părții festive, orheienii, alături de administrația  orașului și oaspeții localității, au improvizat și o horă pe strada nou-reparată.

Oamenii cu lacrimi de fericire în ochi ne-au spus că timp de patru ani orașul lor a devenit o minune, iar fiecare colțișor a înflorit. Totodată, ei au adus mulțumiri celor care au contribuit la împrospătarea imaginii orașului Orhei.

„Tot ce a fost plănuit s-a făcut și suntem bucuroși, mulțumim domnului Șor și la toată echipa lui care l-a susținut și a făcut așa lucruri bune și frumoase în orașul nostru.”

„Este frumos, este bine, totul ce se face se face spre binele oamenilor. Erau gropi, era glod, acum este altfel, este frumos.”

„Foarte bine îmi pare, ce schimbări a făcut domnul Șor, Dumnezeu să-i dea sănătate, să-l păzească, că-i foarte frumos. La noi peste tot, tot Orheiul nu numai aici, da peste tot Orheiul a făcut frumos. Suntem foarte mulțumiți.”

Prezentă la eveniment, în discursul său vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputatul Marina Tauber a adus sincere felicitări locuitorilor, dar și a citit o scrisoare transmisă de către Ilan Șor anume pentru orheienii lui.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Orașul nostru iubit a devenit astăzi și mai frumos, cu încă o treaptă mai sus decât alte orașe din țară. Mă bucur că echipa noastră, indiferent de ce se întâmplă, continuă să dezvolte infrastructura orașului Orhei. Prieteni, dragii mei orheieni, împreună cu voi și cu susținerea voastră noi am transformat Orheiul în cel mai bun oraș din țară, haideți să păstrăm această denumire, haideți să prețuim și să păstrăm realizările noastre, haideți să nu permitem nimănui să ne oprească, să distrugă ceea ce de-acum este făcut, sau să oprească ceea ce noi planificăm.”

În mesajul său Ilan Șor a mai subliniat că totul ce se face în Orhei, se face pentru locuitori, pentru ca fiecare om să trăiască frumos.

Totodată, primarul interimar, Diana Memeț, fiind prezenta la inaugurare, a adus mulțumiri tuturor celor, care au participat la renovarea acestei străzi dar și a spus că orheienii sunt cei mai norocoși că s-au născut într-un asemenea oraș.

DIANA MEMEȚ, primar interimar, municipiul Orhei: „Într-adevăr Orheiul este un oraș norocos, pentru că în patru ani aici s-a făcut un volum atât de mare de lucrări, cum nu s-a mai auzit în istoria RM.”

Strada S. Lazo, cu o lungime de aproximativ 700 de metri a fost reparată integral, lucrările fiind extinse și pe câteva porțiuni ale străzilor adiacente – V. Cupcea și Eliberării. Pentru reparația străzii S. Lazo și a celor două adiacente au fost utilizate aproximativ 500 de tone de prundiș și aproape 1.300 de tone de asfalt fierbinte. Reparația străzii S. Lazo a fost una prioritară pentru administrația municipiului, deoarece aceasta face legătura dintre centru și zona Lupoaica, dar și cu satele din apropiere.

Spread the love

Check Also

COVID-19: Unul dintre cele mai mari sate din Moldova, plasat în carantină

În localitatea Talmaza din raionul Ștefan-Vodă a fost instituită carantină pe un termen de 40 …