Partidul Politic ”ȘOR” și-a prezentat candidatul pentru alegerile locale din municipiul Orhei

Partidul Politic ”ȘOR” și-a prezentat candidatul pentru alegerile locale din municipiul Orhei, care vor avea loc în data de 20 octombrie. Este vorba de Pavel Verejanu, președinte al fracțiunii „Pentru Orhei” în consiliul municipal. La fel, în 2018, Verejanu a fost candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, iar la scrutinul din februarie, a candidat la funcția de deputat în circumscripția nr. 10.

Prezentarea candidatului Partidului Politic ”ȘOR” la alegerile locale din 20 octombrie în municipiul Orhei a avut loc cu mult fast. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Ivanos, unde au participat sute de oameni, alături de echipa candidatului. Verejanu a declarat că a decis să candideze pentru a continua proiectele de infrastructură și sociale, începute de fostul primar și actualul deputat Ilan Șor.

Să susțină candidatul au venit și deputații fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”. Iar locuitorii municipiului Orhei spun că au mari așteptări de la viitorul candidat care, speră ei, va fi un bun gospodar ca Ilan Șor.

Amintim că din 2015, primăria municipiului Orhei a fost condusă de Ilan Șor. Iar în prezent, Diana Memeț deține interimatul. Alături de echipa sa, Ilan Șor a reușit să implementeze zeci de proiecte, iar Orheiul a devenit de nerecunoscut, fiind unicul oraș din țară unde infrastructura este asemenea celei din țările europene.

Printre cele mai importante proiecte se numără construcția celui mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand”, au fost reparate capital grădinițele de copii, reparate zeci de străzi și artere important. La fel, s-a reușit reconstrucția parcurilor și aleelor din oraș, dar și funcționarea primului centru de plasament din țară pentru maidanezi.

Spread the love

Check Also

„Juristul” Litvinenco, lăsat fără replică de deputatul Partidului ȘOR, Denis Ulanov

Deputatul Partidului Politic ȘOR, Denis Ulanov a distrus toate argumentele pe care le-a adus președintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *