Partidul ”ȘOR” continuă să organizeze hramuri în localități | VIDEO

Partidul ”ȘOR” continuă să organizeze hramuri în localitățile din cadrul circumscripțiilor 18 și 19. De această dată locuitorii din Vîprova, Tabăra și Frumoasa au avut parte de surprize,  dar și de distracție la maxim. Atmosfera de sărbătoare au simțit-o și corespondenții noștri.

Locuitorii satelor Tabăra, Vîprova și frumoasa și-au lăsat grijile cotidiene și activitățile de rutină pentru a petrece o zi frumoasă. Așa cum sărbătorile organizate de Partidul Poilitic ”ȘOR” sunt gândite pentru toate categoriile de vârstă și de această dată festivitatea a demarat cu o petrecere  pentru cei mai mici locuitori.

Pe lângă multe surprize, baloane colorate și dulciuri,  copiii au avut parte şi de un program de animație. Astfel, o echipă de animatori profesioniști, i-au dus în lumea basmelor și a distracției,  lăsându-le amintiri frumoase.

„Personajele și dansul.”

„Îmbrăcămintea la pirat.”

„Personajele albinuța zânele dansurile, sucurile.”

„E foarte interesant, nu m-am așteptat de loc la o așa surpriză.”

După spectacolul organizat pentru cei mici a început concertul de muzică populară, iar hramarii au  ieșit la dans.

„Niciodată nu am mai văzut așa ceva, la noi nu o mai fost așa ceva, foarte frumos, din partea lui – bravo, dă doamne să fie la putere și să avem un   ajutor din partea lui, noi credem că așa o să fie.”

„Cred că, sperăm că o să fie mai departe tot așa frumos cum ne face   Ilan Șor, foarte frumos.”

„Foarte frumos, îl așteptam și suntem foarte mulțumiți și bucuroși de acest concert, îi mulțimim domnului Șor pentru bucuria pe care a făcut-o oamenilor, pentru plăcera asta, odihna, asta e o relaxare pentru oameni și e o bucurie mare.”

Cu un mesaj de felicitare pentru hramari a venit și vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR” și deputatul în Parlament, Marina Tauber. Ea le-a mulțumit tuturor celor prezenți la sărbătoare și i-a încredințat că Partidul Politic ”ȘOR” mereu va fi alături de oamenii simpli și își va îndeplini toate promisiunile făcute.

MARINA TAUBER  vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Eu vreau să vă spun că echipa noastră rămâne pe aceeași poziție că: noi o să implementăm toate proiectele care au fost promise dumnevoastră, noi o să executăm tot ce s-a discutat cu dumneavoastră. Și fie că această sărbătoare de astăzi, acest eveniment să fie un nou început pentru noi toți.”

Pentru buna dispoziție a localnicilor, pe scenă au evoluat Mariana Șura și Doina Arseni, iar după  lasărea întunericului, cerul a fost luminat de un extraordinar foc de artificii.

Spread the love

Check Also

Deputații partidului „ȘOR” și-au donat salariile, pentru ca 27 de localități să primească toate cele necesare pentru lupta cu COVID-19 | VIDEO

Cele 27 de localități, conduse de reprezentații Partidul Politic „ȘOR”, sunt dotate cu toate cele …