Partidul “ȘOR”, convins de victorie la Hâncești

Partidul Politic „ȘOR” va învinge la alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală Hâncești, iar la alegerile prezidențiale va avea un „candidat surpriză”, a declarat vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber, la o emisiune televizată. Partidul “ȘOR” se pronunță și pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate, deoarece actualul legislativ nu mai reprezintă interesele cetățenilor, a mai menționat deputatul.

Partidul “ȘOR” a propus un candidat foarte puternic la Hâncești și este sigur că va câștiga alegerile, s-a arătat convinsă Marina Tauber. Ea a menționat că hânceștenii au fost cei care i-au solicitat formațiunii să vină cu un candidat, deoarece își doresc și ei condiții de viață ca la Orhei.

„La Hâncești vom câștiga pentru că avem un candidat foarte puternic și oamenii din Hâncești doresc să trăiască la fel ca orheienii. Noi am fost solicitați să participăm acolo și să aducem viață mai bună și grijă față de oameni în raionul și în orașul Hâncești”, a spus Tauber.

Moderatorul emisiunii a atras atenția că Vitalie Balinschi, candidatul Partidului “ȘOR” nu este din Hâncești. Marina Tauber a replicat că nici Ilan Șor nu este din Orhei, nici ea nu este originară din comuna Jora de Mijloc, unde a fost aleasă primar în 2018, „dar oamenii sunt foarte satisfăcuți de ceea ce a făcut Ilan Șor și echipa noastră acolo unde am fost la putere”.

Marina Tauber a fost întrebată și despre candidatul Partidului “ȘOR” la alegerile prezidențiale. Ea a declarat că acesta ar fi fost Ilan Șor, dacă nu exista prevederea din Constituție, considerată de ea discriminatorie, privind minimul de vârstă de 40 de ani pentru a candida. În această situație, Partidul „ȘOR” va veni cu un candidat-surpriză.

„Vom pregăti o surpriză foarte interesantă pentru toată lumea și, cu siguranță, vom face tot posibilul ca președintele țării să fie din partea Partidului “ȘOR”. Vom lupta foarte mult pentru asta”, a dat asigurări Marina Tauber.

Spread the love

Check Also

Igor Dodon: Eu nu am de gând să scot lumea în stradă indiferent de rezultatele alegerilor și cer responsabilitate și din partea oponenților mei politici | VIDEO

Candidatul independent la prezidenţiale, Igor Dodon, nu are de gând să scoată cetățenii în stradă, …