Partidul „ȘOR”, despre incidentul de la Boșcana: Cu o provocare în plus, cu una în minus, formațiunea merge mai departe

Tentativă de intimidare și de împiedicare a unei întâlniri electorale. Astfel califică Partidul „ȘOR” incidentul produs în localitatea Boșcana, raionul Criuleni, unde un grup de provocatori, care, după ce ieșiseră dintr-o cârciumă din preajmă, a avut un comportament agresiv, încercând să o intimideze pe Violeta Ivanov, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii, scrie partidulsor.md.

Într-o postare pe Facebook, Partidul „ȘOR” menționează că incidentul a fost pus la cale de oponenți.

„Totul a fost o jalnică înscenare, cu oameni agresivi și instruiți în ceea ce urmau să facă, trimiși să întrerupă întâlnirea colegei noastre cu cetățenii. Localnicii prezenți la întâlnire au fost martori și au văzut cum provocatorii au ieșit, înainte de asta, dintr-o cârciumă din apropiere, iar unii dintre ei nici măcar nu erau din localitate”, se arată în mesajul formațiunii.

Până la urmă, cei care au organizat scandalul au fost și cei huiduiți. Întrevederea Violetei Ivanov cu locuitorii satului Boșcana a continuat, provocatorii fiind alungați de cetățeni.

„Locuitorii satului i-au huiduit pe provocatori, iar ei au plecat, nu înainte să filmeze măcar ceva pentru cei care încearcă să denigreze Partidul „ȘOR”. Întâlnirea a continuat, iar locuitorii satului Boșcana s-au convins cine muncește pentru oameni și cine face mizerii”, precizează formațiunea.

Partidul „ȘOR” mai subliniază că nu se va lăsa intimidat de astfel de atacuri.


„Cu o provocare în plus, cu una în minus, Partidul „ȘOR” merge mai departe. Noi lucrăm pentru oameni. Pentru toți. Inclusiv și pentru cei care ne provoacă. Totuși, cei mai mulți știu ce am făcut, văd rezultatele muncii noastre și nu cad atât de ușor în capcana dezinformării. Unele partide, din lipsă de realizări și mesaje concrete, caută doar să bage zâzanie și să mintă grosolan”, menționează formațiunea.

Precizăm că reprezentanții Partidului „ȘOR” au avut recent o întrevedere cu reprezentanții Misiunii preelectorale a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care au fost informați despre tentativele de intimidare și presiunile exercitate asupra formațiunii, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Potrivit vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi, oficialii europeni s-au arătat îngrijorați de această situație.

Amintim că, înainte de lansarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare, Partidul „ȘOR” a declarat că va avea o companie fără atacuri la persoană sau la adresa altor formațiuni politice.


Spread the love

Check Also

Trei persoane atacate de un urs în România

Doi bărbaţi au fost atacaţi de un urs pe raza localităţii Drăgoiasa din Suceava. Unul …