Partidul „ȘOR” și liderul acestuia sunt pe locul trei în topul încrederii populației și intenției de vot

Partidul Politic „ȘOR” rămâne una dintre cele mai influente formațiuni politice din Republica Moldova, fiind pe locul trei în topul preferințelor alegătorilor, în cazul în care duminica viitoare se vor organiza alegeri parlamentare. Acestea sunt rezultatele sondajului realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor în luna februarie. Studiul mai arată că liderul formațiunii „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, este plasat pe locul trei în topul politicienilor care se bucură de cea mai mare încredere din partea populației.

Astfel, în cazul desfășurării unor alegeri parlamentare anticipate, Partidul „ȘOR” ar acumula aproape 10% din voturi, un rezultat mai bun decât la alegerile parlamentare din 2019. În total, în legislativ ar intra patru partide.

Și Ilan Șor se bucură de încrederea cetățenilor, ratingul său fiind devansat doar de președintele Maia Sandu și de fostul șef al statului, Igor Dodon.

Sondajul a fost realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor în perioada 12-20 februarie pe un eșantion de 1191 de respondenți.

Potrivit mai multor cercetări sociologice, Partidul „ȘOR” și liderul său se bucură de încrederea cetățenilor pentru proiectele concrete pe care le realizează și pentru faptul că își îndeplinesc promisiunile electorale.

Spread the love

Check Also

Sergiu Sîrbu la adresa președintelui, după ce n-a fost lăsat să intre la ședința CSS: Alunecăm spre dictatură | VIDEO

Asistăm la o tentativă clară de subminare a autorității Parlamentului și alunecăm spre dictatură. Este …