Pavel Verejanu a preluat oficial mandatul de primar al municipiului Orhei | VIDEO

Mandatul de primar al municipiului Orhei a fost înmânat noului edil, Pavel Verejanu, de către Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Orhei. Totodată, în cadrul ședinței de constituire a Consiliului municipal Orhei, au fost atribuite și înmânate mandatele și legitimațiile de consilieri aleșilor municipali, de către reprezentantul consiliului electoral de circumscripție

Lui Pavel Verejanu i-a fost înmânat mandatul de primar al municipiului Orhei. Totodată, au primit mandatele cei 27 de consilieri în primăria Orhei, dintre care 24 de mandate au revenit reprezentanților Partidului Politic „ȘOR”.

PAVEL VEREJANU, primar mun. Orhei: „Noi, astăzi începem o treaptă nouă, sau aș spune o treaptă nouă în dezvoltarea continuă a mun. Orhei, cu un complet de consilieri noi, care sunt sigur că vor continua cele începute în 2015.”

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”,deputat, consilier mun. Orhei: „Vreu să spun că statutul de deputat este, desigur important, dar să fii primul pe listă ca și consilier al mun. Orhei, pentru mine e o onoare. Vreau să vă spun că mi-e cald în suflet pentru că oficial fac parte din structura primăriei orașului nostru drag.”

AVELIN TABARCEA, consilier primăria mun.Orhei: „În calitate de consilier, voi depune toate eforturile ca lucrurile frumoase, care au fost începute până acum, să le continuăm. Să implementăm aceleași proiecte deosebite, cu care a venit, pe parcursul a patru ani de zile, primarul de onoare, așa cum îi zicem noi – Ilan Șor.”

Reamintim că în urma alegerilor locale generale, actualul primar al municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a câștigat fotoliul de edil cu peste 80 % din sufragii.

Spread the love

Check Also

Doi șoferi au ajuns cu roțile mașinilor în asfalt după ce drumul a fost surpat

În urma ploilor abundente care au căzut sâmbătă, 26 septembrie au fost distruse drumuri locale …