Peste 1.000 de noi membri au aderat la Partidul Politic „ȘOR” | FOTO

Peste 1.000 de noi membri au aderat la Partidul Politic ȘOR în cadrul conferințelor teritoriale desfășurate în mai multe raioane din Nordul țării – Briceni, Drochia, Soroca, Sângerei și Bălți.

Acest fapt ne-a confirmat încă o dată că cetățenii așteaptă schimbări radicale în Republica Moldova și tot mai mulți oameni își leagă încrederea de Partidul Politic „ȘOR”, deoarece este singura formațiune care își îndeplinește promisiunile.

Scumpirile în lanț, dezastrul din agricultură cauzat de condițiile meteorologice din această iarnă, dar și situația politică de la Chișinău au fost printre principalele subiecte abordate la conferințele teritoriale. Deputații fracțiunii Partidului Politic „ȘOR” au prezentat ultimele inițiative legislative pe care le vor promova în cadrul actualei sesiuni parlamentare.

De asemenea, au fost discutate subiecte privind organizarea internă a partidului și prioritățile imediate și pe termen mediu ale formațiunii.

În cadrul reuniunilor, într-o adresare video a vorbit și liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, care i-a salutat pe noii săi colegi.

Duminică, 9 februarie, vor avea loc reuniuni teritoriale la Anenii Noi și Criuleni.

Partidul Politic „ȘOR” se întrunește săptămânal cu activul său local, pentru luna februarie fiind programate aproximativ 50 de conferințe teritoriale.

Spread the love

Check Also

Încă 30 de zile de arest pentru fostul guvernator al Băncii Naționale | VIDEO

Mandatul de arestare pentru fostul guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu a fost prelungit cu …