Plahotniuc, citat la PA. Avocatul solicită să fie amânate audierile | VIDEO

Fostul lider al democraților, Vladimir Plahotniuc, a fost citat la Procuratura Anticorupție într-un dosar privind spălare de bani în proporții deosebit de mari. Avocatul susține că clientul său nu se poate prezenta cel puțin încă 3 săptămâni și a solicitat în acest sens procurorilor să fie amânate audierile. Procurorii încă nu au venit cu o reacție la acest subiect.

Potrivit avocatului, Vlad Plahotniuc a fost citat de Procuratura Anticorupție în contextul în care acesta are statut de bănuit într-un dosar penal deschis pe 23 septembrie 2019, pentru spălare de bani.

VLADISLAV ROȘCA, avocat: „Am depus cererea noastră de amânare. Respectiv, procurorul ne-a înmânat niște acte procesuale, o citație nouă, respectiv. Avem o ordonanță de recunoaștere în calitate de bănuit, în care figurează niște întreprinderi. Altă informație nu cunosc. Aceste întreprinderi aparțin domnului Plahotniuc, nu aparțin? A participat, nu a participat? Care este situația? Este poziția procuraturii. Astăzi avem ceea ce avem. Voi studia. Voi discuta cu clientul și după aia voi putea să mă pronunț.”


Procurorii au promis să vină cu o reacție la acest subiect pe parcursul zilei.

 


Spread the love

Check Also

Pavel Filip este încrezător că PDM va avea un rezultat bun în aceste alegeri | VIDEO

PDM-ul, de asemenea, a făcut totalurile campaniei electorale. În cadrul unui briefing de presă, președintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *