Polițiștii, în alertă: Un bărbat din Orhei ar fi răpit un minor

Polițiștii din Orhei au fost alertați  ieri de o femeie precum că nepotul ei,  de 14 ani, a fost agresat fizic și urcat cu forța într-o mașină de o persoană din fața blocului de locuit  și au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma  acțiunilor, minorul a fost găsit pe o stradă din mun. Orhei, iar  ca urmare a investigațiilor, polițiștii au stabilit suspectul, un bărbat de 34 de ani, locuitor al municipiului Orhei, se arată într-un comunicat remis presei.

Audiat de polițiști, acesta și-a recunoscut fapta, declarând că,  suspectându-l  pe minor că a furat o bicicletă ce-i aparține, samavolnic l-a urcat pe copil  în autovehiculul personal pentru a-i arăta unde a ascuns-o, apoi i-a permis să plece.

Ambele cazuri sunt înregistrate, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală.

Spread the love

Check Also

„Acordarea acestui stimul era un suport pentru angajați, pentru riscul și pentru munca lor”. Medicii și sindicatele sunt indignate de decizia autorităților să taie indemnizația de 16 mii de lei | VIDEO

Guvernul lui Igor Dodon vrea să taie indemnizația de 16 mii de lei pentru medici. …