Povestea unei femei care a fost vizionată pe rețelele de socializare de peste jumătate de milion de persoane. Proiectul „Oameni pentru Oameni” a ajutat o familie să se reunească | VIDEO

Proiectul „Oameni pentru Oameni” schimbă destinele eroilor. După difuzarea ediției trecute, care doar pe rețelele de socializare a fost urmărită de peste jumătate de milion de oameni, viața eroinei noastre a luat o altă întorsătură. V-am povestit despre drama unei mame din Sângerei, care își crește de una singură cei șapte copii, după ce au fost părăsiți de tatăl lor. Realizatorii proiectului ”Oameni pentru oameni” le-au întins o mână de ajutor. Mai mult, după difuzarea emisiunii, bărbatul și-a vizitat familia și le-a adus produse alimentare. Proiectul este realizat cu susținerea Fundației de binefacere „Miron Șor”.

Cu lacrimi în ochi, această mamă de 32 de ani povestește că viața alături de concubinul ei, tatăl celor șapte copii, a devenit un adevărat coșmar. După o ceartă, bărbatul a plecat de acasă.

ALA HOLBAN, eroina emisiunii „Oameni pentru Oameni”: „A venit și a început să facă probleme, a început să ne fugărească prin împrejurul casei. Am ieșit cu fetele în drum, el m-a ajuns din urmă, a sarit la bătaie, m-a târâit de păr, eu am fugit la vecină. A plecat atunci seara și nu s-a mai întors”.

Din acel moment, femeia s-a văzut nevoită să ducă pe umerii săi o adevărată povară.

„Și ca femeie și ca bărbat. Eu despic lemne, eu și în casă și afară, peste tot numai eu sunt”.

„Tocmai cine știe de unde cărăm apă, tare e greu. În toată ziua aici e glod”.

Toate rufele le spală cu mâna, iar din această cauză nu-și mai simte mâinile.

„- Ce ați pățit la degete? – Așa, de la haine, pentru că rod hainele”.

Nu am rămas indiferenți față de soarta acestei familii, așa că echipa emisiunii „Oameni pentru Oameni” le-a întins eroilor o mână de ajutor. De acum încolo, copiii vor privi desene animate la un televizor mare și vor savura gustul celor mai delicioase bucate pregătite într-un cuptor performant.

ALA HOLBAN, eroina emisiunii „Oameni pentru Oameni”: „O să coacem plăcinte, pirog pentru copii, pâinică o să le coacem deja, pentru că ne rugam la vecini și luam de la dânșii și coceam”.

„O să avem la ce să ne uitam, la desene animate cu surorile mai mici și cu cele mai mari, cu fratele. Suntem foarte bucuroși”.

Și, deoarece copiii visau să aibă și ei un pom de Crăciun de sărbători, echipa emisiunii noastre le-a îndeplinit și această dorință mare!

” -Și acum, punctul culminant! – Ura, vai ce frumos! V-ați dorit demult așa ceva? -Da”.

Această ediție a proiectului „Oameni pentru Oameni” a înregistrat un nou record de audiență pe rețelele de socializare – de peste 500 de mii de vizualizări. Mulți oameni cu suflet mare s-au mobilizat și au întins o mână de ajutor mamei și celor șapte copii. Mai mult, imediat după difuzarea ediției, tatăl copiilor și-a vizitat familia.

ALA HOLBAN, eroina emisiunii „Oameni pentru Oameni”: „Datorită emisiunii dvs, tatăl copiilor a privit acel filmulet și s-a reîntors acasă. Le-a adus copiilor de mâncare. Și ne-a spus ca o sa revina peste un timp oarecare. Să nu fi fost emisiunea dvs, poate el nu venea așa repede acasă ca să aducă la copii ce a fost necesar. Datorită emisiunii dvs, multă lume m-a apelat și a venit, ne-a întins o mână de ajutor. Sunt foarte mulțumită la toată lumea care ne-a fost alături și ne-a ajutat!”

Proiectul „Oameni pentru Oameni” este realizată cu susținerea Fundației de binefacere „Miron Șor”. Nu ratați o nouă istorie – drama unei mame cu trei copii care, în plină iarnă, au rămas fără căldură și apă în casă. Cum reușește femeia să facă față tuturor provocărilor de una singură, aflați astăzi în emisiunea ”Oameni pentru Oameni”. Aceasta începe imediat după „Ora Știrilor”.

Spread the love

Check Also

Momentul în care pistolarul de la Holercani este reținut de ofițerii INI pe traseul Criuleni-Chișinău | VIDEO

Reporterii Deschide.MD au intrat în posesia primelor imagini, surprinse la fața locului, în timpul operațiunii, …