PREMIUL MARE AL CONCURSULUI ”PRIVEȘTE ȘI CÂȘTIGĂ” A AJUNS ACASĂ LA O FAMILIE DIN REZINA | VIDEO

Nu credeau în loterii și nu s-ar fi gândit vreodată că se vor se putea alege cu o mașină, participând la concursul ”Privește și Câștigă”, care s-a desfășurat la posturile de televiziune Orhei TV și Televiziunea Centrală. Vorbim despre norocoși. De această dată, este vorba de o tânără familie cu doi copilași frumoși din localitatea Ignăței, raionul Rezina.

Cei doi soți, plini de emoții, și-au luat astăzi marele cadou acasă

Au trimis doar două mesaje și s-au ales cu un automobil nou-nouț. Bucuria, fericirea dar și emoțiile pozitive au fost de partea lui Iurie Talpa dar și a soției sale Ecaterina. Familia norocoasă ne-a spus că mașina pe care au câștigat-o este ca un vis împlinit pentru că cea pe care o aveau  este foarte veche.

ECATERINA TALPA, câștigătoare: „Este fenomenal, niște emoții pe care, cred că o dată în viață le trăiești și nu se mai repetă, nu se compară cu nimic și îți dai seama că într-adevăr este un dar, este un dar de la Dumnezeu.”

IURIE TALPA, câștigător: „A fost un stres emoțional foarte puternic, dar ajungând acasă este clar că nu am putut dormi prima seară, foarte greu am adormit gândindu-ne cum era posibil, practic nu ne-am gândit că va fi posibil așa, a fost o mare surpriză, o bucurie deosebită.”

Chiar și când s-au făcut cu cheile în mână, nu le venea să creadă că ceea ce li se întâmplă e real. După semnarea tuturor actelor,  Iurie Talpa a devenit proprietar cu acte în regulă a  noii mașini.

Emoțiile au culminat atunci când familia s-a întors în curtea casei cu marele premiu. Ei au fost așteptați de către părinți, cei care cu lacrimi de fericire în ochi, s-au arătat bucuroși de  acest premiu și ne-au spus că au fost luați prin surprindere când au auzit vestea cea mare.

IURIE TALPA, câștigător: „Sunt singur că ceea ce este realitate în primul rând și sunt mândru că am așa bijuterie în ogradă.”

SILVIA PANUȚA, mama Ecaterinei: „Suntem foarte bucuroși, când ne-a spus prima dată nu ne venea a crede  că întradevăr are așa câștig.”

ANATOLIE PANUȚA, tatăl Ecaterinei: „Avem și emoții, avem și bucuri și de toate avem, că așa noroc băieții noștri au avut, nici nu pot să-mi închipui dintre atâtea și la ei a fost așa noroc bun.”

Familia Talpa a adus sincere mulțumiri celor care au organizat această tombolă, totodată, ne-au spus că vor continua să fie cei mai fideli telespectatori ai postului nostru de  televiziune.

ECATERINA TALPA, CÂȘTIGĂTOARE: „Noi ținem să mulțumim administrației OrheiLand, ținem să mulțumim primarului de Orhei, domnului Șor, pentru cadoul generos, pentru că într-adevăr este un lux să-ți permiți un automobil în zilele noastre. Uite că noi avem marea șansă să ne permite m  acest lux și neapărat, neapărat îl vom păstra pentru marea noastră familie.”

Pentru a participa la concurs, în perioada 11 februarie – 11 aprilie, spectatorii au urmărit Televiziunea Centrală și Orhei TV și au trimis prin sms codurile apărute pe ecran, pentru a câștiga premii bănești. În total, pentru cea de-a doua tombolă ”Privește și Câștigă” au fost trimise peste 60  de mii de sms-uri, iar valoarea totală a premiilor a depășit 120 de mii de lei.

Primul automobil, în cadrul primei tombole a concursului ”Privește și Câștigă” a fost câștigat de  către Simion Porcescu, în vârstă de 57 de ani.

Spread the love

Check Also

Bărbat, adus cu elicopterul SMURD la Chișinău după un accident rutier

Un bărbat în vârsta de 41 de ani din raionul Râșcani, care a avut de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *