Presa: În timpul vizitei la Moscova, șeful statului s-ar fi odihnit într-o reședință de elită din Crimeea | VIDEO

În timpul vizitei sale la Moscova, președintele Igor Dodon ar fi avut parte de o mică vacanță. Potrivit omg.md, șeful statului s-ar fi odihnit într-o reședință de elită din Crimeea.

Platforma online, care citează o sursă a Ambasadei Moldovei din Federația Rusă, scrie că imediat după întâlnirea cu oficialii ruși, Dodon a profitat de invitația de a petrece o vacanță scurtă în Crimeea. Președintele s-ar fi odihnit într-o reședință de 5 stele, iar în timpul sejurului ar fi avut un bucătar și personal doar pentru el. Potrivit sursei citate, reședința se întinde pe 20 de hectare și întrunește cele mai mari cerințe pentru odihnă VIP. Deplasarea pe teritoriul ei este posibilă numai cu mașini electrice. Terasamentul complexului este considerat unul dintre cele mai bune de pe coasta de sud a Crimeii.

Solicitat de noi pentru o reacție, purtătorul de cuvânt al Președinției, Carmena Sterpu, ne-a informat printr-un mesaj că informația ar fi un fals.

Amintim că, luni, 3 august, Igor Dodon a plecat într-o vizită secretă la Moscova. Despre aceasta președintele a anunțat abia a doua zi pe o rețea de socializare, unde a scris că a mers în Federația Rusă pentru a discuta mai multe subiecte, inclusiv reluarea negocierilor pentru creditul de circa 200 de milioane de euro.

Spread the love

Check Also

„Privește și Câștigă”: Alți 14 norocoși ai concursului au primit premiile bănești de la Televiziunea Centrală | VIDEO

Postul nostru de televiziune continuă să-și premieze telespectatorii fideli cu premii valoroase. Alți 14 norocoși …