Proiectele frumoase continuă. Partidul „ȘOR” a mai inaugurat alte terenuri de joacă încă în două localități din țară | VIDEO

Încă două terenuri de joacă au fost inaugurate de Partidul „ȘOR” în două localități din nordul țării. Este vorba de comunele Elizavetovca din raionul Dondușeni și Coteala din raionul Briceni. Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat” a fost inițiat la sfârșitul lunii iulie de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

În doar două săptămâni, cu susținerea și la inițiativa Partidului „ȘOR” au fost deschise șase terenuri de joacă în diferite localități din țară, inclusiv în comunele Elizavetovca din raionul Dondușeni și Coteala din raionul Briceni.

Ilan Șor, inițiatorul proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, i-a felicitat pe oamenii din cele două localități din nordul țării cu ocazia acestui eveniment.

ILAN ȘOR, liderul partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Am promis că vom face în așa fel încât oamenii să trăiască bine. Am spus că unde conduc reprezentanți din partea Partidului „ȘOR”, timp de patru ani, totul se va schimba radical. În acest an vom instala iluminat public și terenuri de joacă, iar la anul vom renova drumurile, după care vom aduce în ordine grădinițele și școlile.”

Copiii din comuna Coteala au radiat de fericire după deschiderea terenului de joacă, iar unii nu și-au putut stăpâni emoțiile.

„Mie îmi place terenul, să mă joc cu toți băieții și fetele. Uraaa!”

Iar părinții spun că vor fi mai liniștiți știind că micuții se distrează într-un loc sigur.

„Tare-i frumos. Copiii până acum erau închiși în casă: Nu te duce afară, nu ieși în drum. Acum ei sunt liberi. Crește inima și nu numai la copii, dar și la noi, la bătrâni.”

„Tare-i interesant. Ca părinte sunt tare mulțumită. O să venim aici cât mai des la joacă, împreună cu copiii.”

Prezent la eveniment, deputatul Violeta Ivanov le-a spus oamenilor că proiectele formațiunii sunt realizate cu scopul de a le îmbunătăți viața.

VIOLETA IVANOV, vicepreședintele fracțiunii Partidului „ȘOR”: „Gălăgie, zâmbete și voie bună. Se vede că este așteptat acest parc micuț de distracții. Vreau să spun că nu ne vom opri aici, vom veni cu mai multe proiecte de acest gen.”

Iar autoritățile locale promit că vor fi implementate și alte proiecte cu susținerea Partidului „ȘOR”.

MIRCEA CRĂCIUN, primarul comunei Coteala: „Este un lucru foarte important pentru satul nostru. Datorită inițiativei domnului președinte Ilan Șor, proiectul dat deja este finalizat. A demonstrat încă o dată că este un partid care face fapte și nu numai vorbe.”

Bucurie mare a fost și în comuna Elizavetovca din raionul Dondușeni, unde fost inaugurat un teren de joacă. Micuții au făcut rând la tobogane.

„Mie aici tot îmi place și eu mă voi juca aici în fiecare zi.”

„Scrânciobe, tobogane, iată așa căsuțe. – Ai visat la asta? -Da.”

Părinții spun că proiectul era necesar întrucât copiii lor nu aveau unde să se distreze până acum.

„Tare bine. Tare-mi place. Copiii au deja unde se juca și este tare bine. Nu ca înainte, nu era unde să ieși și unde să se joace.”

„Așa bucurie de mult nu am mai văzut în sat. Și școlile sunt închise și nici la grădiniță nu sunt atât de mulți copii, dar aici, mă uit, tare mulți s-au adunat.”

Iar primarul comunei i-a asigurat pe cetățeni că alături de echipa lui Ilan Șor localitatea va fi modernizată în continuare.

„Așa terenuri, nu că la noi în comună, dar nici în satele vecine nu sunt. Suntem tare bucuroși de acest proiect. Din numele tuturor locuitorilor, al părinților și al copiilor vreau să mulțumesc Partidului „ȘOR” și lui Ilan Mironovici pentru acest proiect.”

Proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate” a fost lansat în data de 23 iulie, la inițiativa liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Până acum au fost construite și inaugurate șase platforme de distracții pentru micuții din localitățile rurale din diverse raioane ale țării.

Spread the love

Check Also

Trei deputați au părăsit rândurile grupului parlamentar „Pro Moldova: Cum a reacționat Andrian Candu | VIDEO

Trei deputați au părăsit rândurile grupului parlamentar „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu. Este vorba …