Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, lansat de PP „ȘOR”, a ajuns la Edineț. Micuții din satul Constantinovca sunt fericiți că vor avea un teren modern pentru joacă | VIDEO

Proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, lansat acum aproximativ o săptămână de partidul Politic „ȘOR”, a ajuns și în satul Constantinovca din raionul Edineț. De astăzi, micuții din localitate, care până acum se distrau în curte sau în stradă, își vor petrece timpul la un teren modern.

La inaugurare au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai formațiunii, autoritățile locale, părinți și desigur, zeci de copilași. În cadrul evenimentului, cu un mesaj de felicitare a venit și liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor. Iar deputatul Violeta Ivanov a menționat că acest proiect este binevenit pentru copiii din întreaga țară.

Micuții s-au arătat fericiți că în sfârșit vor avea un teren modern pentru joacă, iar părinții au spus că pot fi mai liniștiți, deoarece odraslele lor se vor distra într-un loc sigur.

Spread the love

Check Also

Ilan Șor, aplaudat în picioare la Orhei. Tauber: „Oamenii l-au delegat să preia funcția de premier” | FOTO/VIDEO

Cu aplauze, în picioare, și cu urale. Așa a fost întâmpinat președintele Partidului ȘOR, Ilan …