Promisiune realizată. Partidul ”ȘOR” a inaugurat iluminatul stradal modern încă într-un sat din Moldova | VIDEO

Satul Mândreștii Noi, din raionul Sîngerei, a fost iluminat în totalitate în cadrul unui proiect lansat de Partidul Politic ”ȘOR”. Lumina pe străzile localității a fost aprinsă în timpul unui eveniment festiv la care au participat locuitorii, autoritățile locale și raionale, dar și mai mulți deputați.

După ani buni în care străzile din satul lor nu au fost iluminate, oamenii spun că de-acum încolo vor putea ieși la plimbări serale.

„Trebuia să mergem noaptea pe întuneric. Acum e mult mai bine.”

„Iată a început să fulguiască, iar copiii au ieșit la săniuș chiar și noaptea.”

În Mândreștii Noi au fost schimbați 60 de piloni, a fost montată o rețea electrică de opt km și jumătate și au fost instalate 250 de becuri LED. Iar lumina se aprinde și se stinge automat la anumite ore.

Liderul Partidului Politic ”ȘOR” și deputații formațiunii i-au felicitat pe săteni cu ocazia încheierii acestui proiect.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”: „Noi știm foarte bine că pentru locuitorii orașelor, dar și a satelor, cel mai important este realizarea proiectelor și anume proiecte de iluminare, reparația drumurilor și multe altele de care aveți nevoie”.

VLADIMIR VITIUC, deputat Partidul Politic ”ȘOR”: „Eu vă asigur că noi încă vom veni în satul Dvs. Acesta nu este ultimul proiect adus de Gheorghe Brașovschi, cu primarul și președintele raionului.”

GHEORGHE BRAȘOVSCHI, deputat Platforma Parlamentară ”Pentru Moldova”: „Noi astăzi împreună suntem bucuroși. Noi am văzut atâta lumină în ochii acestor oameni, pentru că într-adevăr este un proiect mult așteptat.”

Autoritățile raionale spun că proiectul de iluminat stradal va fi extins și în alte localități ale comunei.

VEACESLAV SANDULEAC, primarul comunei Bilicenii Noi: „Din comuna noastră fac parte trei sate și Bilicenii Noi. Noi mergem pe această traiectorie: și în Bilicenii Noi vor fi iluminate integral străzile principale.”

Anul trecut, Partidul „ȘOR” a realizat aproximativ o sută de proiecte de iluminat public stradal în sate, în mare parte, în cele din raionul Orhei. În paralel, formațiunea a derulat și alte proiecte de infrastructură în peste o sută de localități conduse de primarii săi.

Spread the love

Check Also

Sergiu Sîrbu la adresa președintelui, după ce n-a fost lăsat să intre la ședința CSS: Alunecăm spre dictatură | VIDEO

Asistăm la o tentativă clară de subminare a autorității Parlamentului și alunecăm spre dictatură. Este …