Rețeaua de laborator “Invitro Diagnostics” și-a deschis sucursală în centrul municipiului Orhei: În laborator pot fi efectuate peste 1000 de analize | VIDEO

Rețeaua de laborator “Invitro Diagnostics” și-a deschis cea de-a 24-a sucursală, în centrul municipiului Orhei. De acum încolo, locuitorii urbei își vor putea face analizele necesare pe loc, fără a merge în capitală.

SERGIU ARMAȘU, directorul laboratorului ,,Invitro Diagnostics”, Orhei: „Avem un soft electronic unic care ne permite să determinăm și să verificăm trasabilitatea tuturor pacienților. Probelor biologice recoltate, li se oferă cod unic după care pacientul pleacă în sala de prelevare, unde îi sunt prelevate probele”.

Munca rapidă și eficientă a personalului este unul dintre avantajele laboratorului. Rezultatele analizelor pot fi obținute în aceeași zi, atât pe hârtie, cât și online, prin poșta electronică. La „Invitro Diagnostics” puteți face un șir de investigații, cum ar fi cele alergologice, hormonale și chiar teste pentru virusul SARS-CoV-2. În total, în laborator pot fi efectuate peste 1000 de analize medicale.

VEACESLAV NICHITIN, director vânzări ,,Invitro Diagnostics”, Orhei: „Începând de la cele mai elementare, cum ar fi analizele generale de sânge, urină, biochimia și terminând cu analize destul de performante, și aici vreau să menționez testele genetice”.

Mai mult, în perioada 9-18 iulie, pacienții vor beneficia de reduceri de 50% la anumite tipuri de analize. De asemenea, în curând, va fi lansat și serviciul consultații medicale în filiala din Orhei.

VASILII LUCHIȚA, director dezvoltare ,,Invitro Diagnostics”, Orhei: „În funcție de cerirele care vor fi în Orhei, vor fi medici corespunzători, ori USG, ori endocrinolog”.

Oamenii spun că cel mai important lucru pentru ei este sănătatea, de aceea este nevoie sistematic să o monitorizeze. Vestea că în orașul lor s-a deschis un laborator modern i-a bucurat pe locuitorii din Orhei.

„Aș da toate analizele, ca să fiu sigură că sunt sănătoasă”.

„Analize la sânge, la COVID, în primul rând, trebuie de făcut, pentru ca oamenii să știe care este starea lor de sănătate”.

„Invitro Diagnostics” este una dintre cele mai mari instituții medicale private din Moldova, specializată în diagnosticul de laborator și oferirea consultațiilor medicale.

Spread the love

Check Also

Mansarda unui bloc de locuit din capitală a luat foc

Mansarda unui bloc de locuit de pe strada Ion Creangă din sectorul Biuicani al capitalei …