Rezina: O tânără a fost bătută, într-un bar

O tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce noaptea trecută a fost bătută de un cunoscut. Incidentul a avut loc după miezul nopții într-un local din orașul Rezina.

Potrivit unui reprezentant al poliției locale, victima este o tânără în vârstă de 30 de ani, originară din orașul Râbnița, iar despre acest caz oamenii legii au fost alertați de medicii de la Secția de internare a Spitalului Raional Rezina, transmite deschide.md

„Noaptea trecută, în jurul orei 01:40, o ambulanță a adus tânăra pentru ai fi acordat ajutor medical. Acesta a fost adusă pentru acordarea ajutorului medical fiind diagnosticată cu o traumă cranio-cerebrală închisă și o contuzie a nasului. La fața locului, fata le-a povestit polițiștilor că în jurul orei 00:30, în timp ce se afla într-un bar din Rezina, a fost agresată de către o persoană cunoscută și a refuzat să depună o plângere pe numele agresorului”, ne-a spus interlocutorul nostru.

Totodată, sursa ne-a mai spus că victima, după ce i-a fost acordat ajutorul medical, a refuzat internarea în spital, dar și să fie expusă unei expertize medico-legale.

Spread the love

Check Also

Incendiu fatal la Soroca: O femeie a murit în propria casă

La data de 28 martie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru …