Rezultate impresionante pentru Partidul Politic „ȘOR”. Formațiunea s-a ales cu încă 30 de primari în țară

Rezultate impresionante pentru Partidul Politic „ȘOR”. Formațiunea s-a ales cu încă 30 de primari în țară. Potrivit CEC, după rezultatele preliminarea ale turului doi de scrutin, candidații formațiunii au câștigat detașat aproape întreg raionul Orhei.

Candidații Partidului Politic “ȘOR” vor deveni primari în 19 din cele 21 de sate și comune ale raionului Orhei unde s-a desfășurat cel de-al doilea tur de scrutin.

De exemplu, în comuna Berezlogi, candidatul Partidului a obținut detașat Victoria, cu 75 la sută dintre voturi, iar la Ivancea, concurentul electoral a învins cu aproape 68 la sută. Rezultate spectaculoase a obținut și candidatul Partidului ȘOR și în comuna Cucuruzeni, el acumulând 65 la sută din obțiuni.

De asemenea, vor învinge în cel puțin 10 din cele 16 localități din alte raioane ale Moldovei, inclusiv în orașul Taraclia. Aici, Veaceslav Lupov a obținut peste 74 la sută din numărul total de voturi, ceea ce înseamnă că el a fost susținut de mai mult de 3 mii 140 de alegători. Pentru contracandidatul său Serghei Filipov, din partea Partidului Cumuniștilor, au votat doar 25 la sută din alegătorii care au participat la scrutin sau o mie 90 de voturi.

Și în raioanele Anenii Noi, Cahul, Cantemir, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Fălești, Florești și Glodeni, candidații formațiunii au câștigat bătăliile. În Elizavatovca, Dondușeni candidatul Partidului ȘOR a obținut 67, 88 la sută din sufragii, iar în comuna Moara de Piatră, din Drochia, candidatul formațiunii a câștigat cu 66,06 la sută. După primul tur al alegerilor locale, Partidul Politic ȘOR a obținut 13 mandate de primari.

Totodată, în cel de-al doile tur, formațiunea a participat în 38 de localități din țară.

Spread the love

Check Also

Denis Ulanov a demonstrat că asumarea Guvernului a fost viciată și poate fi considerată nulă din punct de vedere juridic | VIDEO

Deputatul Partidului „ȘOR”, Denis Ulanov a demonstrat, vineri, în cadrul unui briefing, făcând referire la …